Vigtigheden af at fodre havens fugle: Hjælp fuglene om sommeren

I dette indlæg vil vi udforske vigtigheden af at fodre havens fugle lige nu og give anbefalinger om at tilbyde vand og sandbad. Vi vil også præsentere et bredt udvalg af fantastiske produkter, der kan hjælpe dig med at skabe en rig og attraktiv madstation til fuglene.

Vigtigheden af at fodre havens fugle lige nu

Med ynglesæsonen i fuld gang er der flere fugle end nogensinde før, der konkurrerer om føde til at opfostre deres afkom. Ved at tilbyde en pålidelig og rigelig madkilde i din have kan du hjælpe fuglene med at imødekomme deres ernæringsbehov og give dem bedre muligheder for at opretholde deres ynglesucces. Fuglefodring i denne periode er afgørende for at styrke fuglenes helbred og overlevelse og sikre, at de unge fugle har den bedst mulige start på livet.

Vand – En vigtig ressource for havens fugle

Udover mad er adgang til rent vand afgørende for fugle, især i de varmere måneder. Fugle har brug for vand til at drikke og bade i, hvilket hjælper dem med at opretholde deres fjerdragt og afkøle sig selv i varmt vejr. Ved at tilbyde et fuglebad eller en vandfontæne i din have skaber du en oase for fuglene og tiltrækker et bredt udvalg af arter. Husk at holde vandkilderne rene og friske for at sikre fuglenes sundhed.

Sandbad – En nødvendig aktivitet for fugle

Fugle bruger også sandbadning til at opretholde deres fjerdragt og bekæmpe parasitter. Et sandbad er et område med tørt, løst sand eller jord, hvor fuglene kan rulle rundt og dække deres fjer i støvet. Dette hjælper med at fjerne overskydende olie og snavs fra fjerene og kan hjælpe med at kontrollere insektbefolkningen. Ved at tilbyde et område med rent, tørt sand i din have skaber du de ideelle betingelser for fuglene til at opretholde deres sundhed og velvære.

Bredt udvalg af foder til havens fugle

Vi har et bredt udvalg af foder til havens fugle, der imødekommer forskellige præferencer og behov. Vores sortiment inkluderer solsikkeblanding, som er elsket af mange fuglearter og rig på gode næringsstoffer. Mejsebolde er en favorit blandt de livlige mejser og giver dem en koncentreret kilde til energi. Hvis du vil tiltrække mange forskellige fuglearter, kan du vælge melorme, som er en proteinrig delikatesse for dem. Jordnødder er en favorit blandt mange arter og er rige på fedt og protein. Hampfrø er et populært valg for fugle som finker og spurve, og vildtfugleblanding er en alsidig blanding, der tiltrækker forskellige fuglearter.

Hvis du er i tvivl om hvilket produkt du skal købe, kan du trykke på linket for at se hele vores udvalg af fuglefoder.


Se også disse indlæg

Nyhedsbreve

Vil du gerne modtage vores nyhedsbreve, kan du udfylde nedenstående formular og trykke ‘Tilmeld dig’. Når du er tilmeldt, vil du automatisk modtage en e-mail fra os med bekræftelse på din tilmelding. Modtager du ikke vores nyhedsbreve, anbefaler vi, at du tjekker dit “spam-filter”, og tilføjer PrimePet som godkendt afsender. 

Vi udsender max. 2-3 nyhedsbreve om måneden og du kan til enhver tid afmelde dig, ved at klikke på ‘Afmeld nyhedsbrev’ linket i bunden af de nyhedsmails du modtager fra os.

Dine data behandles efter vores privatlivspolitik, som du kan læse mere om her.

* Påkrævet
Vælg dit yndlingsdyr (sæt et eller flere krydser)

Opret din kundekonto

Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

* 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)