• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Ziwipeak Okse, Vådfoder til hund – 390g

  52,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Ziwipeak Okse, Vådfoder
  – Opdrættet uden vækstfremmer eller hormoner
  – 100% fritgående og græsfodrede dyr
  – Ingen korn
  – Ingen ris
  – Ingen soja
  – ingen hvede
  – ingen fyldstoffer

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2101015

  52,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  52,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2101015
  Varenummer 2101015 Kategorier ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Til hvalpe og voksne hunde.
  Til alle hunderacer.


  Opdrættet enkelt, med adgang til frisk græs 365 dage om året, har newzealandsk græsfodret og fritgående oksekød ry for at være det bedste i verden. Ligesom vores oksekød er hævet, er vores opskrift også enkel. Få ingredienser, men fuld af smag, det perfekte valg til hunde af alle racer og livsstadier.

  ZiwiPeak er et lille hold, hvis kærlighed til vores hunde er ren og enkel, ligesom vores opskrifter. Vores produkter bliver håndlavet i små partier hver dag.

  Opdrættet uden vækstfremmere eller hormoner, vores fritgående, græsfodrede kød og lokalt fjerkræ er etisk opdrættet under New Zealands frihedsprincipper, mens vores fisk og skaldyr kommer fra verdens toprangerede fiskerier.

  Vi bruger ingen kunstige tilsætningsstoffer. - Kun ægte kød, hjerte, lever, nyre, kallun og ben, hoki fisk og muslinger, så foderet på naturlig vis indeholder udsøgte vitaminer og mineraler.

  Lufttørringsprocessen bevarer næringsstofferne i vores ingredienser, mens de koncentreres til en mindre portionsstørrelse. Dette betyder, at du fodrer dit kæledyr med en mindre mængde i sammenligning med tørfoder, BARF eller vådfoder.


  Ingredienser
  Okse og organer (oksekød, okselunge, oksenyre, okselever, oksekallun, okseben), kikærter, New Zealandsk Grønlæbede muslinger, tørret tang, vitaminer og mineraler.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: natriumchlorid 770mg/kg, zink-aminosyrekompleks 150mg/kg, kobber-aminosyrekompleks 37mg/kg, selen gær 29mg/kg, mangan-aminosyrekompleks 17mg/kg, vitamin D3 690 IU/kg
  Analytiske bestanddele
  Råprotein (min.) 11%, råfedt (min.) 7%, råfibre (max.) 0,5%, vand (max.) 75,5%, råaske (max.) 2%

  Foderanvisning

  Beregnet 1250 kcal/kg

  Vær opmærksom på at hvalpe i alderen 8 uger til 12 måneder, diegivende eller drægtige tæver, bør fodres med cirka den dobbelte mængde, fordelt på 2-3 måltider om dagen. Hunde i disse livsfaser har brug for ekstra meget energi, og derfor bør de have ekstra portioner.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)