• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Ziwipeak Okse Godbidder – 85g

  69,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Ziwipeak Okse Godbidder
  – Opdrættet uden vækstfremmer eller hormoner
  – 100% fritgående og græsfodrede dyr
  – Ingen korn, hvede eller ris
  – Ingen soja
  – ingen fyldstoffer
  – Hårde godbidder

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2300636

  69,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  69,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2300636
  Varenummer 2300636 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Til hvalpe og voksne hunde.
  Til alle hunderacer.
  Hårde godbidder.

  Forsigtigt lufttørret oksekød fra 100% fritgående og græsfodret okser fra New Zealand. Godbidderne indeholder ingen korn, ingen ris, ingen soja, ingen hvede og ingen fyldstoffer.

  ZiwiPeak er et lille hold, hvis kærlighed til vores hunde er ren og enkel, ligesom vores opskrifter. Vores produkter bliver håndlavet i små partier hver dag.

  Opdrættet uden vækstfremmere eller hormoner, vores fritgående, græsfodrede kød og lokalt fjerkræ er etisk opdrættet under New Zealands frihedsprincipper, mens vores fisk og skaldyr kommer fra verdens toprangerede fiskerier.

  Vi bruger ingen kunstige tilsætningsstoffer. - Kun ægte kød, hjerte, lever, nyre, kallun og ben, hoki fisk og muslinger, så foderet på naturlig vis indeholder udsøgte vitaminer og mineraler.

  Lufttørringsprocessen bevarer næringsstofferne i vores ingredienser, mens de koncentreres til en mindre portionsstørrelse.

  BEMÆRK:
  Takket være alt det gode, der er i hver enkelt ZiwiPeak godbid, bør du huske at justere fodermængden af ZiwiPeak Cuisine hundefoder ved måltiderne. Din hund vil ikke have brug for så meget foder, når det har modtaget en godbid!
  ZiwiPeak godbidder er ikke tænkt som et komplet måltid, men som super lækre godbidder med ægte kød, som du af og til kan belønne din hunds gode opførsel med.


  Ingredienser
  93% kød og organer fra okse (oksehjerte, oksenyre, oksekallun, okselever, okselunge, okseben, New Zealandsk Grønlæbet musling (3%), lecithin, inulin fra cikorie, tørret tang, mineraler, vitaminer, salt og persille
  Analytiske bestanddele
  Råprotein 44%, råfedt 35%, råfibre 1%, vand 8%, råaske 10%

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)