• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Ziwipeak Kylling Vådfoder til hund – 390g

  52,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Ziwipeak Kylling Vådfoder til hund
  – Opdrættet uden vækstfremmer eller hormoner
  – 100% fritgående og græsfodrede dyr
  – Ingen korn
  – Ingen ris
  – Ingen soja
  – ingen hvede
  – ingen fyldstoffer

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2101018

  52,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  52,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2101018
  Varenummer 2101018 Kategorier ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Til hvalpe og voksne hunde.
  Til alle hunderacer.


  Vores fritgående høns er etisk opdrættet med plads til at udforske og få adgang til at fodre New Zealands frodige græsgange - i modsætning til andre kæledyrs- (og menneskelige!) fødevarer, der bruger fabriksopdrættet, fritgående eller burfri kylling. Et foder, som både du og din hund kan have det godt med.

  ZiwiPeak er et lille hold, hvis kærlighed til vores hunde er ren og enkel, ligesom vores opskrifter. Vores produkter bliver håndlavet i små partier hver dag.

  Opdrættet uden vækstfremmere eller hormoner, vores fritgående, græsfodrede kød og lokalt fjerkræ er etisk opdrættet under New Zealands frihedsprincipper, mens vores fisk og skaldyr kommer fra verdens toprangerede fiskerier.

  Vi bruger ingen kunstige tilsætningsstoffer. - Kun ægte kød, hjerte, lever, nyre, kallun og ben, hoki fisk og muslinger, så foderet på naturlig vis indeholder udsøgte vitaminer og mineraler.


  Ingredienser
  Kyllingekød, kyllingelever, kyllingehjerte, kyllingeben, kikærter, New Zealandsk Grønlæbede muslinger, mineraler, vitaminer, tørret tang
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: zink-aminosyrekompleks 150 mg/kg, kobber-aminosyrekompleks 37 mg/kg, selengær 29 mg/kg, mangan-aminosyrekompleks 17 mg/kg, vitamin D3 690 IU/kg
  Analytiske bestanddele
  Råprotein 12%, råfedt 8%, råfibre 0,5%, vand 74%, råaske 2%

  Foderanvisning

  Beregnet 1325 kcal/kg

  Vær opmærksom på at hvalpe i alderen 8 uger til 12 måneder, diegivende eller drægtige tæver, bør fodres med cirka den dobbelte mængde, fordelt på 2-3 måltider om dagen. Hunde i disse livsfaser har brug for ekstra meget energi, og derfor bør de have ekstra portioner.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)