• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  VitaKraft Compact Ultra Plus m/babypudder, 8L

  6.395,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Klumpende bentonit kattegrus med ekstem god sugeevne. Alt flydende bliver straks samlet i faste klumper. Klumperne kan derefter let fjernes, og kattebakken efterfyldes med lidt nyt kattegrus. Det betyder, at kun det grus, der fjernes, skal genopfyldes, indtil en fuldstændig udskiftning er nødvendig. Med en duft af frisk babypudder.
  Ideel til alle katte.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  3920036

  6.395,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  6.395,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 3920036
  Varenummer 3920036 Kategorier ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Det superøkonomiske kompakte, ultraklumpende strøelse lavet af bentonit, et naturligt lermineral med høj sugeevne. Strøelsen absorberer væsker og lugte hurtigt og giver faste klumper, der let kan fjernes.

  Silicagelen har en ekstra antibakteriel effekt og giver hygiejnisk friskhed. Det særlige plus: En frisk duft frigives, så snart væsken kommer i kontakt med gruset - og modvirker dermed ubehagelige lugte.

  Klumpende bentonit kattegrus, der øjeblikkeligt absorberer lugte. Compact Ultra er 5 gange mere økonomisk i forbrug end konventionelt ikke-klumpende kattegrus.


  Opbevaring
  Tørt ved stuetemperatur.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)