• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Zylkéne Equine til hest – 20x4g

  629,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Zylkène er et tilskudsfoder baseret på naturlige råvarer, der kan hjælpe heste til bedre at håndtere situationer forbundet med uro og utryghed.

  Oplagte situationer til brugen er ved transport, boksro, nye omgivelser og situationer (ex. tilridning), klipning, fyrværkeri eller ved fravænning.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1200257

  629,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  629,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1200257
  Varenummer 1200257 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Zylkène sikrer, at heste lettere kan tilpasse sig utrygge situationer og på den måde kan mange adfærdsmæssige problemer undgås. Det anvendes af mange dyrlæger, adfærdseksperter samt dyreejere med overbevisende effekt. Oplagte situationer til brugen er ved transport, boksro, nye omgivelser og situationer (ex. tilridning), klipning, fyrværkeri eller ved fravænning.

  Zylkène kommer i breve indeholdende pulver med æblesmag, der let kan gives i det daglige foder. Dette sikrer nem håndtering og mulighed for at give produktet til alle heste. Det er fri for konserveringsmidler samt laktose og må tildeles alle aldersgrupper samt drægtige og diegivende dyr.

  Produktet indeholder det naturlige Alfa-casozepin, der er et mælkeprotein, som bevirker til en afslappende effekt uden at virke sløvende på dyret. Forskere har fundet frem til at det er netop dette protein, der virker beroligende på babyer når de ammes og denne viden er nu til stor gavn for mange heste. Effekten af Alfa-casozepin hos hest er påvist i flere studier på heste.


  Ingredienser
  Maltodextrin, Kasein (Trypsinhydrolyseret bovint kasein)
  Analytiske bestanddele
  Vand 6.5%, Råprotein 19.5%, Råfedt 1%, Råaske 4%, Træstof 1%, Natrium 2%, Magnesium 0.005%.

  Foderanvisning
  Zylkène doseres efter vægt og situation:
  Ved kortvarig brug (ex. transport, smed eller dyrlægebesøg):
  10 mg pr. kg hest = 1 brev pr 100 kg hest. Gives ca. 1 time før den planlagte hændelse.
  For optimal effekt kan der med fordel startes 2-3 dage før med én daglig dosis (1-2 breve pr. dag). Ved meget urolige heste kan det være nødvendigt at starte 1-2 uger før.

  Ved langvarig brug
  (fravænning, tilridning, boksro/genoptræning):
  2 mg pr kg hest = 1 brev op til 500 kg hest / 2 breve for heste over 500 kg dagligt.
  Der kan forventes op til 14 dages tildeling før effekt af Zylkène til hest kan mærkes. Hestens adfærd bør evalueres efter ca. 20 dage, og det anbefales, at der sideløbende foretages adfærdsregulerende træning.


  Mix pulveret i en lille mængde foder og tildel hesten.

  Den optimale dosis kan variere fra hest til hest. Produktet kan benyttes til langvarigt brug, hvis det vurderes nødvendigt.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)