• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Versele-Laga Menu Nature Clean Garden Mix – 10 kg

  229,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Giv dine vildtfugle den bedste mad med VERSELE-LAGA MENU NATURE CLEAN GARDEN MIX. Denne frøblanding er perfekt til alle årstider og giver dine små venner en varieret og nærende kost. Blandingen er af høj kvalitet og vil holde dine fugle sunde og glade året rundt.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  5100024

  229,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  229,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 5100024
  Varenummer 5100024 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Dine vildtfugle fortjener kun det bedste, og det er præcis, hvad du giver dem med VERSELE-LAGA MENU NATURE CLEAN GARDEN MIX. Denne nærende foderblanding indeholder en varieret og høj kvalitetsblanding af skrællede solsikkefrø, jordnødder og havre. Og med minimal mængde af ambrosia frø vil du ikke have problemer med uønsket spiring i din have. Det bedste af det hele er, at der ikke vil være noget spild af frø på din plæne eller terrasse.


  Ingredienser
  Majs, solsikkehjerter (22%), skrællede havre, milo, hirse, blancherede jordnødder (2%), nigerfrø (1%), mungbønner, rosiner.
  Analytiske bestanddele
  Protein 10%
  Fedt 9%
  Råaske 2%
  Råfiber 6%
  Kalcium 0,1%
  Fosfor 0,3%

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)