• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Tractive GPS tracker til hund

  439,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Med Tractive gps tracker dog, vil du aldrig miste dit kæledyr igen, uanset hvor du er. Brug den gratis Tractive GPS-app og LIVE-sporingsfunktion til at spore dit kæledyr i realtid. Funktionen virtuelt hegn sender en advarsel, når din store hund forladet et angivent områrde. Tractives abonnementsgebyr dækker alle mobilafgifter og giver dig ubegrænset plads.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2930385

  439,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  439,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2930385
  Varenummer 2930385 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Med Tractives hundesender kan du se hvor din hund er, hvor som helst og når som helst.

  Tractive opkræver et gebyr som dækker alle mobiltelefonafgifter og giver dig, som bruger, ubegrænset tracking. Tractive GPS til hund er vandtæt, let og meget robust.

  Tractive GPS HUND funktioner:
  - Lavt månedeligt abonnement
  - LIVE Tracking
  - Placeringshistorik, se hvor din hund har været
  - Virtuelt hegn
  - Aktivitetstracking
  - Forbindelse i hele verden
  - Deling: Del dit kæledyrs tracker med familie og venner
  - Gratis app til Android, iOS og web
  - Batterilevetid 2-5 dage (fuldt opladet på bare 2 timer)
  - Let, robust og 100% vandtæt
  - Denne GPS accessory til hundehalsbåndet vejer mindre end 30 g og anbefales til dyr over 4 kg

  Lavt månedligt abonnement. For at kunne benytte Tractives GPS tracker til hunde opkræves der et gebyr som starter på 32.50 DKK / måned og som dækker alle mobiltelefonafgifter og giver dig, som bruger, ubegrænset tracking 24/7. Du kan vælge forskellige abonnementer og vælge det der dækker dit behov bedst.

  LIVE Tracking & placeringshistorik: Med den brugervenlige GPS app (til iOS og Android) kan du følge din hunds færden i realtid direkte på din smartphone eller på din PC. Du kan også se alle de steder din hund har været i løbet af dagen.

  Virtuelt hegn: Ved at indstille et virtuelt hegn kan du lave en sikkerhedszone (f.eks. din baghave). Hvis din hund forlader sin sikkerhedszone, får du besked direkte på din smartphone.

  Aktivitetstracking: Tractives GPS hunde fitness tracker registrerer også din firbenede vens daglige aktiviteter og bevægelser. På den måde får du et indblik i din hunds sundhed og aktivitetsniveau. Du kan endda indstille daglige fitness mål.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)