• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Tikki oksehovedhud, 70cm

  49,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Tikki oksehovedhud er skåret ud fra oksens hoved. Stykkerne kaldes også for pandelapper. Tørret oksehovedhud er en af de tørrede snacks med længst tyggetid. Og netop dette lange stykke oksehovedhud på 70cm giver rigtig lang tyggetid til de store hunde.
  Oksehovedhud er meget sejt at tygge, og det kan derfor være en stor mundfuld i tandskiftet eller ved uhensigtsmæssig tandstilling.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2300500

  49,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  49,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2300500
  Varenummer 2300500 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Tikki oksehovedhud er skåret ud fra oksens hoved. Disse stykker kaldes også for pandelapper. Oksehovedhud er en af de tørrede snacks, der giver længst tyggetid – også for de helt store hunde.
  Oksehovedhud er meget sejt at tygge, og kan derfor være en stor mundfuld i tandskiftet eller ved uhensigtsmæssig tandstilling.


  Ingredienser
  Oksehovedhud
  Analytiske bestanddele
  råprotein 71,8%, råfibre 3,3%, råfedt 10,7%, råaske 0,8%, vand 5,6%

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)