• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Thundershirt, Beroligende jakke til hund, Grå

  359,00 kr. available on subscription

  Leveringstiden er 1-3 hverdage

  Thundershirt tilpasser sig perfekt til din hund og hunden vil hurtigt blive rolig. Den lægger et blidt og konstant tryk på din hunds krop. Følelsen af at være omslutter beroliger din hund, ligesom det at være svøbt beroliger en baby. Thundershirt er nr. 1 i USA og hjælper allerede millioner af hunde. Den tryghedsskabende jakke har en videnskabelig bevist effekt, og anbefales af både hundeejere og hundetrænere. Effektivt hjælpemiddel til at berolige anspændte og utrygge hunde.

  Varianter

  StørrelsePrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  M359,00 kr. available on subscription
  2940183Afsendelse 1-3 hverdage
  S359,00 kr. available on subscription
  2940184Afsendelse 1-3 hverdage
  XS359,00 kr. available on subscription
  2940185Afsendelse 1-3 hverdage
  XL359,00 kr. available on subscription
  2940186Afsendelse 1-3 hverdage
  L359,00 kr. available on subscription
  2940187Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Video sådan putter du Thundershirt på din hund

  Den tryghedsskabende jakke er ideel ved gøen relateret til utryghed, ved støjfølsomhed (tordenvejr, fyrværkeri, trafik m.m.), separationsproblemer, bilture og rejser, dyrlægebesøg og hverdagstræning.

  Thundershirt er en kropsnær jakke, der tilpasser sig perfekt til din hunds krop. Præcis som når man svøber en baby, giver den omsluttende fornemmelse, fra jakkens konstante men blide tryk på kroppen, hunden en følelse af ro og tryghed. Varemærket Thundershirt er nr. 1 i USA og hjælper allerede millioner af hunde. Den tryghedsskabende jakke har en videnskabelig bevist effekt og anbefales af både dyrlæger og hundetrænere. 

  Thundershirt kan bruges i forbindelse med:
  - Frygt for torden
  - Nytårsangst
  - Nervøsitet i forbindelse med dyrlægebesøg
  - Problemer med at hunden gør
  - Generelt træningsværktøj
  - Angst for støj
  - Separationsangst
  - Bil- eller rejseangst
  - Uro
  - Angst for transportkassen
  - Generel frygtsomhed


  Anvendelse
  Før du sætter Thundershirt på din hund for første gang, kan du tilbyde din hund en lille godbid ved brug af den foldede Thundershirt som en “foderskål”. Hunde bliver typisk mere fortrolige med og tillidsfulde over for noget, de forbinder med mad. Lad hunden have Thundershirt på i 5-10 minutter.

  Disse enkle instruktioner giver mulighed for, at lære at bruge Thundershirt mens hunden er rolig og tryg. Herved undgås også risikoen for, at hunden begynder at associere Thundershirt med det, der generer den. Det kan være fordelagtigt at sætte Thundershirt på hver 4.-8. uge mens hunden er tryg.

  Efter tilpasning og tilvænning:
  1: Når en angstudløser er sandsynlig eller allerede til stede (f.eks. når tordenvejr nærmer sig) sættes Thundershirt på din hund.
  2:Vær opmærksom på resultaterne. Mange hunde behøver ikke yderligere behandling for forskellige typer nervøsitet og uro. Hvis du ikke er tilfreds med forbedringen, skal du fortsætte til næste trin.
  3:(Ikke nødvendigt i mange tilfælde): Hvis din hund har brug for yderligere hjælp til at dæmpe uro og nervøsitet, anbefaler vi at integrere Thundershirt i et træningsprogram.

  Størrelsesguide

  Vægt på jakken:
  XS: 240g
  S: 240g
  M: 280g
  L: 300g
  XL: 370g

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)