• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  SwedenCare ProDen Kalm Aid 250ml

  119,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Kosttilskud, der hjælper med at berolige mindre dyr i perioder med uro. Hjælper med at bevare ro og afslapning og kan også bruges til at håndtere langsigtede adfærdsproblemer.
  Grøn te er en kilde til L-thelanin og giver i kombination med L-tryptophan de essentielle aminosyrer, der hjælper med at stimulere produktionen af ​​serotonin.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2000004

  119,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  119,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2000004

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  KalmAid er et kosttilskud baseret på L-tryptofan, der hjælper med at berolige mindre dyr under urolige perioder. Det kan lindre nervøsitet hos hunde, f.eks. når de er adskilt eller i fremmede og støjende omgivelser eller ved fyrværkeri.

  Produktet kan også håndtere langsigtede adfærdsproblemer. KalmAid indeholder L-tryptofan og grøn te-ekstrakt, der kombineret stimulerer produktionen af serotonin for at opretholde ro og afslapning hos dyr.

  Thiamin (vitamin B1) er også inkluderet for at forebygge nervesygdomme ved mangel. Det findes i 250 ml med karamelsmag eller 30 tabletter med kødsmag.


  Anvendelse
  Giv det til hunden eller katten 1-2 timer før den udsættes for udfordringen der giver angst, nervøsitet eller stres. Før en nytårsaften bør du starte et par dage før.
  Ved adfærdsproblemer gives halv dosis (se tabel på produktet) dagligt.
  Opbevaring
  Opbevares på et tørt sted mellem 15-25°C.

  Ingredienser

  Sorbitol, glycerin, grøn te, L-tryptofan, karamelsmag, mikrokrystallinsk cellulose, carboxymethylcellulose, xanthangummi, benzoesyre, polyoxyethylen 20 sorbitanmonooleat.  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Grøn teekstrakt 15 mg, Aminosyrer: L-tryptophan (250 mg)
  Tilsætningsstoffer: Vitamin B3 (niacin) (3 mg), vitamin B1 (thiamin) (0,6 mg), vitamin B6 (0,05 mg).
  Analytiske bestanddele
  Råkulhydrat 38,3%, råprotein 3,7%, råolier og fedtstoffer <0,5%, råfibre 0,5%, råaske <0,5%, fugtighed 58%,

  Foderanvisning

  Se dosering på flaskens etikette.  

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)