• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  STATERA DogCare Stomach-Reset, 20 Tabl

  67,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Genskaber bakteriefloraen i tarmsystemet og dermed ideel ved fordøjelses forstyrrelser. Bidrager til en sund afføring.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2200107

  67,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  67,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2200107
  Varenummer 2200107 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  STATERA Stomach-Reset er et velsmagende tilskud i tabletform, udviklet til at understøtte bakteriefloraen i hundens tarmsystem, samt bidrage til en forbedret afføringskonsistens opstået efter en ubalance i fordøjelsessystemet.

  Stomach-Reset kan erstatte en klassisk skånekost, til genopbygning af balancen i hundens fordøjelsessystem. Naturproduktet Psyllium husk, indeholder tarmstimulerende virkestoffer og bekæmper lind afføring hos hunden, ved at absorberer vand og derved forbedre konsistensen på tarmindholdet.

  STATERA Stomach-Reset indholdet af probiotika Calsporin®, bidrager med levedygtige sporer af bacillus subtillis. Disse sporer stimulerer den gavnlige endogene mikrobiota og understøtter en velfungerende fordøjelse samt nærringsoptaget i tarmsystemet. Indholdet af agrimos (Saccharomyces cerevisiea) tilfører et højt indhold af mannan-oligo-saccharider og beta-glucaner, der bidrager til en blokering af uønskede bakterier i fordøjelsessystemet, samt en understøttelse af hundens immun system. Når en ubalance i hundens fordøjelse opstår og medfører till lind afføring, vil vigtige vitaminer og mineraler hurtig bliver opbrugt. Stomach-Reset sikrer hundens evne til at optage vitaminer og mineraler, samt opfylder derfor det ekstra behov, der kan opstå ved en ubalanceret fordøjelse.

  STATERA Stomach-Reset anbefales efter brug af STATERA Instant DiaStop, ved akut opstået fordøjelsesproblemer med efterfølgende lind afføring hos hunden.


  Ingredienser

  Psylliumskaller, calciumphosphat, Agrimos(manno-oligosaccharid og β-glucaner), diglycerider affedtsyrer, magnesiumstearat.


  Analytiske bestanddele
  Råprotein 2,1%, Råfibre 48,8%, Råfedt 4,7%, Råaske 5,4%

  Foderanvisning

  Dag 1: Instant DiaStop pasta

  Dag 2 til dag 7: Stomach-Reset tabletter

  0–10 kg:                1 tablet (800mg)
  10–20 kg:              2 tabletter (1600mg)
  >20 kg:                   3 tabletter (3200mg)

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)