• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  St. Hippolyt Vollwertpellets, 25 kg

  345,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Vollwertpellets er en mættende og fiberrig fodring. På grund af den usædvanlige gode fordøjelighed og et varieret indhold af nærings- og vitalstoffer er Vollwertpellets særdeles velegnet til heste af alle racer både på vedligeholdelses- og konkurrenceniveau.
  Mere end 150 enkelt komponenter indgår i Vollwertpellets og tilbyder hesten en bred vifte af næringsstoffer, hvorved svaghederne i det øvrige grundfoder udlignes.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1100228

  345,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  345,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1100228
  Varenummer 1100228 Kategorier ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Mættende og fiberrig fodring - Mere end bare en pellet
  Grovfoder, havre og pellets. Sådan fodres de fleste pensionsheste. Ofte med store kvalitetsforskelle, og ofte uden mulighed for at ændre noget. Så er det vigtigt, at i det mindste den ene faktor yder sikkerhed og garanterer topkvalitet. Vollwertpellets giver en grundfodring af uovertruffen kvalitet.
  – førsteklasses og mangfoldig
  – koldpresset uden bindemidler
  – effektiv og universelt anvendelig
  – med urter, olier og oliefrø

  SÅ ENKELT ER DET AT FODRE
  Vollwertpellets er et tilskudsfoder af højeste kvalitet, der bruges som eneste kraftfodertilskud til hø og halm. På grund af en usædvanligt god fordøjelighed og et varieret indhold af nærings- og vitalstoffer er Vollwertpellets særdeles velegnet til heste af alle racer både på vedligeholdelsesniveau og konkurrenceniveau. Vollwertpellets er helt uden havre og kan derfor anvendes til temperamentsfulde heste. Vollwertpellets kan bruges som eneste kraftfoder, men er også velegnet som supplement til havre eller i kombination med müsli.

  DIVERSITET OG KOLDPRESNING
  Som alle St. Hippolyts produkter bliver også denne pellet fremstillet ved en temperatur under 40˚C uden nogen form for binde- eller konserveringsmidler. Den specielle, skånsomme pelletingsteknik skåner de værdifulde indholdsstoffer i råvarerne (fx planternes egne enzymer, vitaminer og sekundære plantestoffer). Herved bevares den fordøjelsesfremmende grove struktur, og de ellers velkendte problemer med pillefoder undgås. Mere end 150 enkeltkomponenter indgår i Vollwertpellets, således at hesten af denne mangfoldighed kan udnytte nøjagtig de næringsstoffer, den har behov for. Herved udlignes svaghederne i det øvrige grundfoder.

  ØKONOMISK FODRING
  Årelang anvendelse i store hestehold har vist, at hestene opnår en bedre foderudnyttelse. En reduceret mængde kraftfoder skåner fordøjelsessystemet, og hestene har høj vitalitet og høj motivation, er afslappede og ridelige. Også pelsskifte håndterer hestene som regel lettere.


  Ingredienser
  Bygflager, snittet lucerne, hvedeklid, havreskalklid, oliefrø (hørfrø, solsikkekerner, nigellafrø) 7 %, majskim, bygkim, hvedestrømel, roefibre, æblefibre, urter (pebermynte, rosmarin, timian, fennikel, kamille, bukkehornsfrø) 2,2 %, kalciumcarbonat (marint og mineralsk), majsflager, salt, vindruekvas, riskim, ølgær, æbleeddike, magnesiumoxid, dicalciumfosfat, plantekul, vildæbler.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Vitamin A 3a672a
  15.000 IE
  Vitamin D3 3a671
  1.600 IE
  Vitamin E 3a700
  75 mg
  Vitamin B1 3a821
  9 mg
  Vitamin B2 3a825i
  9 mg
  Vitamin B6 3a831
  4,5 mg
  Vitamin B12 / cyanocobalamin
  4,0 mcg
  Biotin 3a880
  380 mcg
  Calcium-D-Pantothenat 3a841
  18 mg
  Cholinchlorid 3a890
  200 mg
  Niacin 3a314
  40 mg
  Folinsyre 3a316
  4,5 mg
  Analytiske bestanddele
  DEKLARATION
  Råprotein
  11.40 %
  Råfedt
  3.75 %
  Råfibre
  12.60 %
  Råaske
  9.00 %
  Stivelse
  19.50 %
  Sukker
  4.00 %
  Kalcium
  1.30 %
  Fosfor
  0.55 %
  Magnesium
  0.30 %
  Natrium
  0.50 %
  Ford. råprotein
  86 g/kg
  Ford. energi
  12 MJ/kg
  Oms. energi
  11 MJ/kg

  Foderanvisning
  Fra en mængde på ca. 500-800 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt er der ikke behov for yderligere tildeling af mineralfoder. Den samlede mængde fordeles på flere fodringer. Ved lavere tildeling eller forsyningsunderskud anbefales det at supplere med Gemüse-Kräuter-Mineralien eller MicroVital.

  NB: Dette tilskudsfoder indeholder et højere indhold af vitaminer og sporstoffer end et normalt fuldfoder og må derfor kun udgøre 80 % af hestens daglige foder (inkl. hø). Overhold venligst fodringsanvisningen.

  1 liter = ca. 750 g

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)