• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  St. Hippolyt Struktur-E, 20 kg

  365,00 kr. available on subscription

  Leveringstid 1-3 hverdage

  Top kvalitetsfoder til hesten, der skal præstere på højt plan eller har behov for ekstra energi.
  – høj energi med moderat sukker og stivelse
  – urter til fordøjelsen og immunforsvaret
  – højt indhold af naturligt vitamin E fra majskim og solsikkekerner.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1100227

  365,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  365,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1100227
  Varenummer 1100227 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Struktur_E leverer vitalitet og essentielle næringsstoffer for stor modstandskraft og et stærkt immunforsvar samt en skinnende pels.
  Den variation og den kraft, der gemmer sig i vores Struktur-E, også kaldet Struktur-E rammer os bogstavelig talt i næsen. Denne kraftpakke efter naturens opskrift tilfører hesten en urteholdig næringsstofkilde, som den behøver for at opretholde et aktivt immunforsvar og en stærk vitalitet. Om det drejer sig om ernæring til fritidshesten eller sportshesten – naturen viser vejen!

   VITALSTOFRIG OG KONCENTRERET
  Struktur-E er et biologisk særdeles velsmagende muslikoncentrat af de fineste råvarer så som en række forskellige olieholdige frø, havalger, frugt og mere end 30 forskellige urter. Den særlig høje næringsstofkoncentration gør det muligt at afbalancere foderrationen, og selv en beskeden mængde sikrer dækning af behovet for vitalstoffer. Struktur-E er et kraftfoder, som bl.a. kan bruges til heste med et højt energibehov. Det moderate stivelsesindhold gør, at Struktur-E er også velegnet til heste med sensitivt tarmsystem og til understøttelse af muskelstofskifte. Rig på bioaktive urter, højt indhold af organisk bundne sporstoffer, rig på værdifulde fedtsyrer og sekundære plantestoffer, indeholder udelukkende naturligt vitamin E, moderat stivelse men højt energiindhold. De mere end 30 forskellige urter, der veksler hen over året, tilfører talrige sekundære plantestoffer. Hertil hører æteriske olier, polyphenoler eller flavonoider.

  Om krydderurter er det velkendt, at nogle virker fordøjelsesfremmende (pebermynte, koriander, røllike), udrensende og afgiftende (brændenælde, birk, hyldebær) og slimløsende (fennikel, salvie, anis). Urterne er derfor vigtige for at sikre hestens almene velbefindende og et komplet stofskifte. Struktur-E har et gigantisk spektrum af kornkim og olieholdige frø: Majs-, byg- og hvedekim, solsikke- og vindruekerner, hørfrø-, fennikel- og sortkommenfrø.

  Alle tilfører strukturelt bundne planteolier, protein af højeste kvalitet, naturlige vitaminer og lecithin. StrukturE har derfor et usædvanligt højt indhold af de fysiologisk vigtige omega-3- og omega-6 fedtsyrer. Ølgær, malt, tørret frugt, hørfrø, forskellige sporstofforbindelser og urter muliggør en velfungerende prebiotisk fordøjelse uden oppustethed, maksimal beskyttelse af tarmens slimhinder, en stabil tarmflora og derigennem et velfungerende immunforsvar.


  Ingredienser
  Majskim, bygflager, tørret frugt (æbler, druer, pærer), æblesirup, urter (pebermynte, merian, koriander, fennikel, salvie, røllike, kommen, anis, oregano) 6,8 %, majsflager, hvedeklid, snittet lucerne, roefibre, snittet varmlufttørret alpehø, roetop, havreskalklid, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner, majskim) 2,8 %, oliefrø (hørfrø, solsikkekerner, fennikelfrø, nigellafrø) 2,6 %, fuldkornshavreflager 2 %, kalciumcarbonat (marint og mineralsk), havalgemel, bygkim, salt, hvidløg, ølgær, hvedekim, vindruekerneekstrakt, eddike, himalayasalt.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Vitamin A 3a672a
  23.000 IE
  Vitamin D3 3a671
  2.500 IE
  Vitamin E 3a700
  400 mg
  Vitamin B1 3a821
  15 mg
  Vitamin B2 3a825i
  15 mg
  Vitamin B6 3a831
  8 mg
  Vitamin B12 / cyanocobalamin
  55 mcg
  Biotin 3a880
  350 mcg
  Calcium-D-Pantothenat 3a841
  30 mg
  Cholinchlorid 3a890
  500 mg
  Niacin 3a314
  60 mg
  Folinsyre 3a316
  7 mg

  Analytiske bestanddele
  DEKLARATION
  Råprotein
  10.00 %
  Råfedt
  4.80 %
  Råfibre
  9.00 %
  Råaske
  9.00 %
  Stivelse
  23.00 %
  Sukker
  9.00 %
  Kalcium
  1.10 %
  Fosfor
  0.50 %
  Magnesium
  0.30 %
  Natrium
  0.40 %
  Lysin
  0.38 %
  Methionin
  0.16 %
  Ford. råprotein
  78 g/kg
  Ford. energi
  11.5 MJ/kg
  Oms. energi
  10.5 MJ/kg
  Doping/karenstider

  Foderanvisning
  Fra en mængde på ca. 150-300 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt er der ikke behov for yderligere mineralfodertildeling.

  Til små heste, ponyer og heste med et lavt energibehov kan StrukturE bruges som eneste kraftfoder.
  Til store heste anbefales 1 kg dagligt, og til heste med højt energibehov max. 1,5 kg dagligt evt. sammen med andet St. Hippolyt kraftfoder og/eller en lille mængde korn.

  NB: Dette tilskudsfoder indeholder et højere indhold af vitaminer og sporstoffer end et normalt fuldfoder og må derfor kun udgøre 44,4 % af hestens daglige foder (inkl. hø). Overhold venligst fodringsanvisningen.

  1 liter = ca. 650 g

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)