• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  St. Hippolyt Relief Mash (m. Loppefrøskaller) 7,5 kg

  445,00 kr. available on subscription

  Leveringstid 1-3 hverdage

  Relief Mash understøtter hestens evne til selv at rense ud og styrke fordøjelseskanalen. Ved opblanding med vand igangsættes dannelsen af slimstoffer fra loppefrøskaller og hørfrø. Relief Mash aktiverer og stimulerer tarmbevægelsen, hvorved udskillelsen lettes.
  – renser ud i tarmen
  – beskytter slimhinden i tarmen
  – understøtter og stimulerer tarmaktiviteten

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1200256

  445,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  445,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1200256
  Varenummer 1200256 Kategorier ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Relief Mash understøtter hestens evne til selv at rense ud og styrke tarmsystemet. Relief Mash er enkel og hurtig at tilberede, og velgørende urter som koriander, fennikel og anis understøtter fordøjelsen og sørger for høj smagelighed.

  Hvad bevirker indholdsstofferne?
  Ballaststoffer som klid, pektiner og loppefrøskaller har en høj vandbindingsevne. Ved op­blanding af Relief Mash i vand igangsættes dannelsen af slimstofferne. Derved øges volumen på tarmindholdet, og tarmens aktivitet og bevægelse bliver stimuleret, hvorved udskillelsen af skadelige stoffer lettes. Derudover virker slimstofferne beskyttende på tarmslimhinden.

  Når hesten slikker på jorden eller spiser rødder, indtager den regelmæssigt små mængder jord og sand, der kan aflejres og ophobes i tarmsystemet. Den naturlige tarmaktivitet og tarmbevægelse kan derved blive voldsomt hæmmet, hvilket kan være en medvirkende årsag til ubalance og uregelmæssigheder i hestens fordøjelse.

  Beskytte og renholde
  Relief Mash indeholder loppefrøskaller, der giver en mekanisk rensning af tarmen, løsner sandophobninger og letter udskillelsen. De gyldne hørfrø har gennemgået en skånsom forbehandling i form af en let ”crackning” af skallen, således at hørfrøene er gjort tilgængelige for enzymerne i tarmsystemet. Hørfrøenes skaller beskytter således stadig frøene mod oxidation. De gyldne hørfrø har et højt indhold af omega-3 fedtsyrer, vitamin E og slimstoffer og kan anvendes uden kogning.

  Prebiotika som fx ølgær virker stimulerende, regenererende og aktiverende på tarmfloraen. Dette er en forudsætning for en stabil fordøjelse, der sikrer optagelsen af nærings­stoffer fra foderet.

  Den angivne vandmængde bør overholdes, således at råvarernes effekt og funktion i tarmen udnyttes optimalt. Relief Mash anvendes som en kur eller som dagligt tilskud i perioder med øget behov.


  Ingredienser
  Loppefrø, hørfrø, snittet varmlufttørret alpehø, hvedeklid, bygflager, roefibre, roetop, æblekvas, ølgær, urter (koriander, kamille, bukkehornskløverfrø, fennikel, marietidsel, kanel), majsflager, æblesirup, fuldkornshavreflager, majskim, vindrueskal, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner, majskim), fermenterede gulerødder, salt, havalgekalk, æbleeddike.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Vitamin D3 3a671
  735 IE
  Vitamin E 3a700
  100 mg
  Vitamin B1 3a821
  6 mg
  Vitamin B2 3a825i
  5 mg
  Vitamin B6 3a831
  4 mg
  Vitamin B12 / cyanocobalamin
  15 mcg
  Biotin 3a880
  130 mcg
  Calcium-D-Pantothenat 3a841
  14 mg
  Cholinchlorid 3a890
  640 mg
  Niacin 3a314
  50 mg
  Folinsyre 3a316
  2.5 mg
  Analytiske bestanddele
  DEKLARATION
  Råprotein
  10.00 %
  Råfedt
  7.50 %
  Råfibre
  10.00 %
  Råaske
  6.00 %
  Stivelse
  12.00 %
  Sukker
  8.00 %
  Kalcium
  0.50 %
  Fosfor
  0.40 %
  Magnesium
  0.15 %
  Natrium
  0.35 %
  Ford. energi
  13,6 MJ/kg
  Oms. energi
  12,4 MJ/kg

  Foderanvisning
  Som udrensningskur: 100-200 g per 100 kg kropsvægt dagligt.

  Til dagligt vedligehold efter behov: 50-100 g per 100 kg kropsvægt dagligt.

  Opblødes i lunkent eller koldt vand i forholdet 1:2. Sørg altid for adgang til frisk drikkevand!

  1 liter = ca. 500 g

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)