• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  St. Hippolyt Performance Mash, 7,5 kg

  430,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Performance Mash er udviklet specielt til sportsheste i stævnesæsonen. I denne tid er det vigtigt for sportshesten at have maximal foderudnyttelse, god appetit og få tilstrækkeligt med væske.
  – smidig muskulatur
  – elektrolytter til genoprettelse af væskebalancen
  – dopingfri

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1200255

  430,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  430,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1200255
  Varenummer 1200255 Kategorier , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Hurtigt tilgængelig energi i sporten
  Performance Mash er udviklet specielt til sportsheste i stævnesæsonen. I denne tid er det vigtigt for sportshesten at have maximal foderudnyttelse, have en god appetit og få tilstrækkeligt med væske.

  Sammensætningen af Performance Mash er nøje afpasset efter disse behov. Heste har under intensive arbejdsperioder ofte mindre appetit end normalt, derfor er optagelsen af næringsstoffer uhyre vigtig i disse situationer. I Performance Mash er der af samme årsag lagt særlig stor vægt på høj smagelighed, acceptans og optagelighed.

  Høj muskelpræstation via målrettet ernæring
  Ved hjælp af den lettilgængelige muskelenergi og funktionelle næringsstoffer får hesten de optimale betingelser for at udnytte sit potentiale fuldt ud. Essentielle aminosyrer som lysin og methionin bidrager til opbygning af muskulatur og til at forhindre muskeltab efter intensiv træning. Af disse to aminosyrer dannes L-Carnitin, der transporterer langkædede fedtsyrer gennem cellevæggen ind i mitokondrierne, hvor de omsættes til energi.

  Funktionelle næringsstoffer for hurtig restituering
  De tilsatte nucleotider (funktionelle næringsstoffer) bidrager til et reduceret slid og en hurtigere restituering efter konkurrence eller intensiv træning. Hestens muskulatur holdes blød og smidig uden at miste styrke og kraft. Performance Mash indeholder elektrolytter, der understøtter væskebalancen i hesten ved øget svedproduktion.

  Som en yderligere fordel kan Performance Mash anvendes dagligt i de varme sommermåneder eller under en anstrengende stævneperiode, enten som erstatning for det normale foder eller som supplement. Særligt i perioder med meget hårdt arbejde vil Performance Mash levere ekstra energi og understøtte de ændrede behov hesten har, når den skal præstere og opnå gode resultater.


  Ingredienser
  Bygflager, majskim, roefibre, roetop, majsflager, fuldkornshavreflager, snittet varmlufttørret alpehø, olieholdige frø (hørfrø, solsikkekerner), sojaflager hydrotermisk forbehandlet (GMO-frit), koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner , majskim), malt-gær-urt, æblekvas, hvedeklid, æblesirup, ølgær, ølgærekstrakt, salt, havalgekalk, elektrolytter, vindruekerneekstrakt.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Vitamin A 3a672a
  12.000 IE
  Vitamin D3 3a671
  1.250 IE
  Vitamin E 3a700
  430 mg
  Vitamin B1 3a821
  170 mg
  Vitamin B2 3a825i
  330 mg
  Vitamin B6 3a831
  165 mg
  Vitamin B12 / cyanocobalamin
  60 mcg
  Biotin 3a880
  330 mcg
  Lavmolekylære peptider
  3.000 mg
  PSB®-kompleks (nukleotider)
  1.800 mg
  Calcium-D-Pantothenat 3a841
  20 mg
  Cholinchlorid 3a890
  740 mg
  Niacin 3a314
  60 mg
  Folinsyre 3a316
  4 mg
  Analytiske bestanddele
  DEKLARATION
  Råprotein
  12.00 %
  Råfedt
  10.00 %
  Råfibre
  6.00 %
  Råaske
  5.00 %
  Stivelse
  32.00 %
  Sukker
  6.00 %
  Kalcium
  0.80 %
  Kalium
  0.40 %
  Fosfor
  0.55 %
  Magnesium
  0.30 %
  Natrium
  0.60 %
  Chlorid
  0.50 %
  Ford. energi
  14,5 MJ/kg
  Oms. energi
  13,4 MJ/kg

  Foderanvisning
  Som supplement til det sædvanlige kraftfoder:                 50-200 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt.
  Som erstatning for kraftfoder:                                              400-700 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt afhængigt af det forventede arbejdsniveau.

  Performance Mash oprøres med vand i forholdet 1:2 men kan også fodres tørt. Sørg altid for adgang til frisk drikkevand!

  NB: Dette tilskudsfoder indeholder et højere indhold af vitaminer og sporstoffer end et normalt fuldfoder og må derfor kun udgøre 50 % af hestens daglige foder (inkl. hø). Overhold venligst fodringsanvisningen.

  1 liter = ca. 500 g

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)