• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  St. Hippolyt NutriStar, 20 kg

  310,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Dette foder er velegnet til heste med stor muskelmasse, men som samtidig ikke tåler for meget energi. NutriStar er også velegnet til tændte heste, der har brug for ekstra næringsstoffer til muskulaturen. Energi­delen i dette foder stammer primært fra pektiner, en fibertype som fri­giver energi langsommere.
  – en god aminosyreprofil
  – god til unge heste under tilridning og muskelopbygning
  – dopingfri

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1100225

  310,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  310,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1100225
  Varenummer 1100225 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Præcision, udholdenhed og sindighed
  Allerede ved fødslen imponerer westernheste med en kompakt kropsbygning og køligt hoved. Disse heste er som regel nemme at holde i huld, og de har derfor behov for et specifikt ernæringskoncept.

  ERNÆRINGSKONCEPT TIL westernheste og muskler
  Denne fiberholdige, kulhydratfattige müsli er med specielle næringssammensætning særlig velegnet til westernracerne. Proteinet er af særdeles høj kvalitet, men moderat i mængden. NutriStar er desuden særdeles anvendelig til unge heste under optræning samt til muskelfattige heste af alle racer.
  – førsteklasses protein til understøttelse af musklerne
  – højt indhold af fibre og kornkim
  – med urter, havalger, koldpressede olier og olieholdige frø
  – lavt indhold af korn

  TIL SÆRLIGE TYPER
  Westernheste som quarter, appaloosa, paint og andre heste, der oprindelig blev fremavlet til at arbejde med kvæg, er genetisk udstyret med en stor muskelmasse, der udgør en større andel af den samlede kropsvægt. De er samtidig ofte mere nøjsomme end andre racer, og et specialfoder til disse heste må derfor på den ene side tilføre en begrænset mængde energi, men på den anden side samtidig sørge for dækning af særlige muskelrelevante næringsstoffer. Hvis fodringen ikke giver passende dækning for disse særlige behov, kommer knogler, sener, ledbånd og led til at konkurrere om næringsstofferne. På den måde kan der opstå en mangelsituation, der fører til tidlige tegn på slid. Men også blandt de andre hesteracer kan der findes individer, der har behov for en fodring med moderat kulhydratindhold og højt kvalitet af proteinet. En gennemtænkt fodring er samtidig helt nødvendig for at bevare et stabilt temperament, en afbalanceret hest og en korrekt fordøjelse.

  MUSKELRELEVANTE INDHOLDSSTOFFER
  NutriStar tilfører proteiner af højeste kvalitet, mens det samlede proteinindhold er moderat. Energitilførselen er baseret på højeste kvalitet af pektinholdige råvarer, oliefrø og olier. Det lave kulhydratindhold er først og fremmest gavnligt for muskulaturen, der desuden understøttes af en særlig mineralisering. Forskellige antioxidanter som vitamin E og OPCer beskytter muskelcellerne mod angreb af de frie radiklaer. Alt sammen vigtigt for at sikre en gnidningsfri energiproduktion.


  Ingredienser
  Bygflager, snittet lucerne, snittet varmlufttørret alpehø, æblekvas, majsflager, æblesirup, hvedeklid, majskim, roetop, roefibre, vindrueskal, havreskalklid, formalede oliefrø (hørfrø, solsikkekerner, fennikelfrø, nigellafrø) 3 %, fuldkornshavreflager 2,8 %, urter (pebermynte, koriander, salvie, løvstikke, oregano, merian) 1,8 %, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner, majskim) 1,4 %, bygkim, vindruekerneekstrakt, kalciumcarbonat (marint og mineralsk), salt, havalgemel, hvedekim, ølgær, hvidløg.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Vitamin A 3a672a
  13.000 IE
  Vitamin D3 3a671
  1.400 IE
  Vitamin E 3a700
  130 mg
  Vitamin B1 3a821
  10 mg
  Vitamin B2 3a825i
  10 mg
  Vitamin B6 3a831
  7 mg
  Vitamin B12 / cyanocobalamin
  30 mcg
  Biotin 3a880
  320 mcg
  Calcium-D-Pantothenat 3a841
  22 mg
  Cholinchlorid 3a890
  850 mg
  Niacin 3a314
  65 mg
  Folinsyre 3a316
  5 mg
  Analytiske bestanddele
  DEKLARATION
  Råprotein
  10.00 %
  Råfedt
  5.00 %
  Råfibre
  12.00 %
  Råaske
  8.50 %
  Stivelse
  17.70 %
  Sukker
  9.20 %
  Kalcium
  0.80 %
  Fosfor
  0.30 %
  Magnesium
  0.20 %
  Natrium
  0.30 %
  Lysin
  0.50 %
  Methionin
  0.25 %
  Ford. råprotein
  86 g/kg
  Ford. energi
  11,5 MJ/kg
  Oms. energi
  10,5 MJ/kg

  Foderanvisning
  300-600 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt sammen med grovfoder og/eller græsning.

  NB: Dette tilskudsfoder indeholder et højere indhold af vitaminer og sporstoffer end et normalt fuldfoder og må derfor kun udgøre 54,6 % af hestens daglige foder (inkl. hø). Overhold venligst fodringsanvisningen.

  1 liter = ca. 600 g

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)