• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  St. Hippolyt MoviCur

  725,00 kr.1.365,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Til frie bevægelser:
  – til varig beskyttelse af sener, ledbånd og led
  – indeholder newzealandske grønlæbede muslinger, kollagenbyggesten og kiselsyre
  – højt indhold af specifikke virksomme urter, omega-3 fedtsyrer og antioxidanter

  Varenummer 1200599 Kategori

  Varianter

  Vægt (kg)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  5kg725,00 kr. available on subscription
  1200601Afsendelse 1-3 hverdage
  10kg1.365,00 kr. available on subscription
  1200600Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Forsyningen med specifikke vital- og mikronæringsstoffer er forudsætningen for et velfungerende bevægeapparat. En væsentlig næringsbyggesten i Movicur er den effektivitetscertificerede ekstrakt af grønlæbede newzealandske muslinger (Biolane®). Urter, fermenteret brun hirse og agerpadderokke som siliciumkilder, kollagendannende proteiner, havalgeekstrakter med vævsbeskyttende virkning og en særlig sporstofforsyning sikrer den næringsmæssige kombinationseffekt af Movicur. Herved har kroppen alle forudsætninger for varig opretholdelse og stabilisering af bindevæv, sener, ledbånd og led.

  SMIDIGE LED TIL ALLE
  Gennem mange år har Movicur med sit varierede indhold af næringsstoffer været et højt skattet tilskudsprodukt til hårdtarbejdende sportsheste, ungheste og veltjente, ældre heste.

  DEN GRØNLÆBEDE MUSLING SOM FORSKNINGSOBJEKT
  Et vigtigt element i Movicur er ekstrakten fra den newzealandske grønlæbede musling. Ifølge den havbiologiske videnskabsmand John Croft skyldes muslingens virkning en række forskellige biologiske funktioner. Først og fremmest drejer det sig om et stivelseskompleks, der holder de hvide blodlegemer i skak, uden at kroppens modstandskraft forringes. For det andet indeholder muslingeekstrakten særlige langkædede fedtsyrer og karakteristiske enzymer, der fremmer dannelsen af gavnlige prostaglandintyper.

  DEN GRØNLÆBEDE MUSLINGS HEMMELIGHED
  John Croft omtaler også en tredje virkningsmekanisme. Det drejer sig om mucopolysaccharider, også i form af de velkendte glycosaminoglycaner – protein-sukkerforbindelser – som kroppens bruskceller normalt selv danner. Desværre er hestens kost ofte for ensidig, og en langvarig mangel vil hæmme dannelsen af glycosaminoglykanerne, der bruges til opbygning af brusken og giver ledvæsken dens smørende egenskaber og ledbrusken dens tryk- og støddæmpende egenskaber.

  EFFEKTIVT NÆRINGSTILSKUD
  Samarbejdet mellem den newzealandske musling og et potpourri af næringsstoffer som urter, fermenteret brun hirse og agerpadderokke som siliciumkilder, kollagendannende proteiner, hav-algeekstrakter med vævsbeskyttende effekt samt en specifik sporstofforsyning og en række forskellige marine næringsstoffer giver Movicur sin helt enestående ernæringsmæssige kombinationsvirkning. Herved får kroppen mulighed for først hurtigt og derefter vedvarende at gendanne og opbygge bindevæv, sener, ledbånd og knogler. Yderligere indeholder Movicur vitamin E, omega-3-fedtsyrer fra muslingeekstrakten og hørfrø samt sukkerkomplekser fra brunalger, hvilket altsammen udgør naturlige aktivstoffer til beskyttelse af vævet. Med en sund og afbalanceret ernæring er det muligt at undgå en nedsat spændstighed og en fremadskridende nedbrydning af ledbrusk og fortynding af ledvæsken, der derved mister sin smøreevne.


  Ingredienser
  Majskim, bygflager, malt, urter (birkeblade, agerpadderokke, kamille, løvetand, gyldenris) 9 %, fintknækkede oliefrø (hørfrø, solsikkekerner, fennikelfrø) 5 %, hirse (mælkesyrefermenteret), koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner) 3,5 %, kalciumcarbonat (marint og mineralsk), frugtfibre (æbler, druer), hvidløg, ølgær, isomaltulose, newzealandske grønlæbede muslingemel (GLME) 3 %, gulerødder, spirulinaalger, havalgemel, roefibre, salt, magnesiumfosfat, magnesiumfumarat/-acetat/-sulfat/-fosfat, risklid, eddike, hvedeklid, sojaflager hydrotermisk forbehandlet*, ærteflagemel, certificerede plantefoderkarbon.

  *soja fra regional dyrkning i Tyskland eksklusiv for St. Hippolyt.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Vitamin A 3a672a
  76.000 IE
  Vitamin D3 3a671
  8.500 IE
  Vitamin E
  5.500 mg
  Vitamin C 3a300
  2.400 mg
  Vitamin B1 3a821
  80 mg
  Vitamin B2 3a825i
  120 mg
  Vitamin B6 3a831
  55 mg
  Vitamin B12 / cyanocobalamin
  190 mcg
  Biotin 3a880
  1.600 mcg
  Calcium-D-Pantothenat 3a841
  100 mg
  Cholinchlorid 3a890
  2.000 mg
  Niacin 3a314
  200 mg
  Folinsyre 3a316
  20 mg
  Analytiske bestanddele
  DEKLARATION
  Råprotein
  15.00 %
  Råfedt
  10.30 %
  Råfibre
  7.50 %
  Råaske
  13.00 %
  Kalcium
  1.80 %
  Fosfor
  0.60 %
  Magnesium
  0.40 %
  Natrium
  0.60 %
  Lysin
  1.00 %
  Methionin
  2.00 %

  Foderanvisning
  Ca. 40 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt sammen med det daglige foder.
  Ca. 20 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt som understøttelse. Hos kræsne heste indfodres med lille mængde.

  NB: Dækker ikke hestens grundlæggende mineralbehov. Indeholder muslingemel og må ikke tildeles til drøvtyggere.

  NB: Dette tilskudsfoder indeholder et højere indhold af vitaminer og sporstoffer end et normalt fuldfoder og må derfor kun udgøre 8,3 % af hestens daglige foder (inkl. hø). Overhold venligst fodringsanvisningen.

  1 målebæger = ca. 115 g

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)