• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  St. Hippolyt MicroVital

  555,00 kr.3.670,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  MicroVital er en sporstofkur, som anbefales til heste, der er eller har været i hård belastning. Dette kan fx være pelsskifte (2 gange årligt) eller i forbindelse med restitution, avl eller hårdt arbejde. MicroVital giver hurtige og synlige resultater.
  – indeholder organisk bundne mineraler og sporstoffer
  – højt indhold af zink, kobber og mangan
  – indeholder nukleotider fra ølgær

  Varianter

  Vægt (kg)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  10kg1.640,00 kr. available on subscription
  1400157Afsendelse 1-3 hverdage
  25kg3.670,00 kr. available on subscription
  1400158Afsendelse 1-3 hverdage
  3kg555,00 kr. available on subscription
  1400159Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Sporstof- og vitaminbooster
  MicroVital tilfører mineraler og sporstoffer i biologisk højtoptagelig form, hvorved mangler i forsyningen hurtigt kan udlignes.

  – højt indhold af zink, kobber og mangan
  – regulatoriske proteinbyggesten sørger for hurtig transport
  – pålidelig udligning selv ved lav tildeling
  – hurtige og synlige resultater

  Der er mange situationer, der øger behovet for sporstoffer. Især pelsskiftet tærer regelmæssigt og endda to gange om året på hestens reserver. Ligeledes øges behovet, når der fodres med store mængder korn og protein, under stressende opstaldningsforhold, avl, hårdt arbejde og en fremskreden alder. Når hesten er stresset, hos forsurede eller immunsvækkede heste og hos heste med stofskifteforstyrrelser kan behovet også være øget.

  MANGELFULD GRUNDFODRING
  Den almindelige grundfodring med græs, hø eller wrap med tillæg af korn er som regel ikke tilstrækkelig til at dække hestens behov for sporstoffer. Udpining og ensidig gødskning af græsmarker og agerjord – velkendt er mangel på selen – og mangel på urter med et højt mineralindhold, er forhold, der kan føre til mangelsymptomer, der udvikler sig snigende.

  MANGEARTEDE SYMPTOMER
  I første række drejer det sig om pels-, hud- og hovproblemer, psykiske problemer som at „se spøgelser”, et immunforsvar i ubalance, dårlig foderudnyttelse, oppustethed, muskelspændinger og svigtende ydeevne. Men også problemer med huld, forplantning, vækst, udviklingsforstyrrelser og den ernæringsbetingede sommereksem er en del af problembilledet.

  UDLIGNING MED HØJTTILGÆNGELIGE MINERALER
  Organisk bundne mineraler og sporstoffer kan findes i fx aminosyre-chelater, som sukkerbindinger eller som indholdsstoffer i gær eller alger – der alle har varierende optagelighed.

  NATURLIGE REGULATORISKE AMINOSYRER
  Naturlige, vegetabilske regulatoriske proteinbyggesten understøtter sporstoffernes og vitaminernes funktion i organismen, hvor de optimerer den naturlige sundhed. Det har især betydning for immunsystemet, stofskifte, hestens evne til at tåle psykisk stress og til at komme sig efter anstrengelser.

  VITALITET, SUNDHED OG NYE KRAFTRESERVER
  MicroVital er et fodertilskud til heste, hvor man med en kombination af organisk bundne mineraler, sporstoffer og regulerende aminosyrer udjævner vigtige mangler i forsyningen med næringsstoffer. For at opnå maksimal effekt på vitalitet, sundhedsstabilisering og fuldstændig udfoldelse af hestens præstationsevne er der lagt stor vægt på både det korrekte udvalg og den bedst mulige kvalitet. Når pelsskiftet giver problemer, når immunforsvaret svigter, når en uforklarlig træthed eller svigtende præstationer optræder sammen med nervøsitet eller manglende evne til at klare psykisk stress, så kan årsagerne meget vel være en utilstrækkelig tildeling af sporstoffer og andre mineraler. I mange tilfælde er et almindeligt mineralfoder ikke tilstrækkeligt. MicroVital udfylder dette hul og giver hurtige og synlige resultater.


  Ingredienser
  Majskim, gærprodukter (rig på RNA og nukleotider), blanding af fintkrackede oliefrø og oliefrøkager (hørfrø, solsikkekerner) 11 %, roefibre, gulerødder, havalgekalk, magnesiumfumarat/-acetat/-sulfat, malt-gær-urt, hvedeklid, isomaltulose, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner, majskim, canola) 2 %, salt, hvidløg, ærteflagemel, frugtfibre (æbler, druer), fennikel, gurkemeje, cikorieinulin, dextrose.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  ERNÆRINGSFYSIOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER / KG
  Vitamin E 3a700
  2.000 mg
  Vitamin B1 3a821
  350 mg
  Vitamin B2 3a825i
  650 mg
  Vitamin B6 3a831
  350 mg
  Vitamin B12 / cyanocobalamin
  50 mcg
  Biotin 3a880
  5.000 mcg
  SPORSTOFFER PR. KG
  Jern som jern(II)glycinchelat-hydrat 3b108
  2.500 mg
  Zink som glycin-zinkchelat-hydrat 3b607
  7.500 mg
  Mangan som glycin-manganchelat-hydrat 3b506
  7.000 mg
  Kobber som kobber(II)-glycinchelat-hydrat (fast) 3b413
  1.000 mg
  Cobalt som coated cobalt(II)carbonat-granulat 3b304
  10 mg
  Selen som selengær fra saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060, inaktiveret 3b810
  9 mg
  TEKNOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER
  Klinoptilolith af sedimentær oprindelse 1g568
  Analytiske bestanddele
  DEKLARATION
  Råprotein
  15.00 %
  Råfedt
  9.30 %
  Råfibre
  6.00 %
  Råaske
  13.00 %
  Kalcium
  2.00 %
  Fosfor
  0.40 %
  Magnesium
  1.00 %
  Natrium
  1.00 %

  Foderanvisning
  15-20 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt.

  NB: Dette tilskudsfoder indeholder et højere indhold af vitaminer og sporstoffer end et normalt fuldfoder og må derfor kun udgøre 1,6 % af hestens daglige foder (inkl. hø). Overhold venligst fodringsanvisningen.

  1 målebæger = ca. 120 g

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)