• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  St. Hippolyt LinuStar

  220,00 kr.1.020,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  LinuStar – Nem tildeling af omega-3-fedtsyrer!
  LinuStar – Et tilskud, som udelukkende indeholder crackede, gyldengule hørfrø, som kvælder op og udskiller en slim, når de kommer i kontakt med vand eller fordøjelsesvæsker. Kan anvendes hele året eller i de perioder, hvor fordøjelsen og tarmsystemet er belastet fx i forbindelse med sand eller jord i tarmen eller ved øget behov for essentielle fedtsyrer.

  Varenummer 1200597 Kategori

  Varianter

  Vægt (kg)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  25kg1.020,00 kr. available on subscription
  1200231Afsendelse 1-3 hverdage
  10kg535,00 kr. available on subscription
  1200232Afsendelse 1-3 hverdage
  3kg220,00 kr. available on subscription
  1200233Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Strålende pels og styr på fordøjelsen
  Bølgende man, fuld hale, silkeblød pels, skinnende og strålende – det er sindbilledet på skønheden hos en hest. Pelsens glans og beskaffenhed er tegn på, at hestens sundhed ligger helt i top. Gær og hørfrø understøtter tarmsundheden og hjælper til en strålende fremtræden.

  De gyldengule hørfrø, der har fået en patenteret, meget skånsom crackning, giver hestene en silkeblank pels. LinuStar er særdeles velegnet til understøttelse af tarmfunktionen. LinuStar yder desuden værdifuld beskyttelse til tarmslimhinden.
  – højt indhold af værdifulde slimstoffer
  – højt indhold af omega-3-fedtsyrer
  – valsning eller kogning helt unødvendig
  – understøtter pelsskiftet

  PATENTERET FORBEHANDLING
  Den skånsomme crackning laver uendeligt små revner i hørfrøets skal, der stadig yder beskyttelse mod oxidation og efterfølgende ødelæggelse. Så snart det crackede frø kommer i kontakt med vand eller med fordøjelsesvæskerne, kvælder skallen op, og slimstofferne og alle de andre næringsstoffer vil være tilgængelige for organismen.

  ANVENDELSE FOR MAVEN
  LinuStar overhældes med varmt vand (ca. 80°C) og trækker i ca. 25 min. Slimdannelsen er umiddelbart synlig. Gives nu sammen med foderet eller Irish Mash. Slimstofferne lægger sig som en beskyttende film over maveslimhinden.

  ANVENDELSE FOR TARMEN
  LinuStar udfodres tørt sammen med det almindelige foder. Hørfrøene kvælder nu først op i løbet af passagen gennem fordøjelsesapparatet, og slimstofferne er til rådighed for tarmens slimhinde.


  Ingredienser
  Gyldengule hørfrø, crackede.
  Analytiske bestanddele
  DEKLARATION
  Råprotein
  16.00 %
  Råfedt
  30.00 %
  Råfibre
  18.00 %
  Ballaststoffer
  27.00 %

  Foderanvisning
  10-20 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt sammen med kraftfoderet eller blandet op i Irish Mash. Ved behov kan gives op til den dobbelte mængde.

  Ved maveproblemer: LinuStar overhældes med varmt vand og trækker ca. 25 min. Udviklingen af slimstoffer ses umiddelbart. Gives sammen med foderet eller opblandet i Irish Mash. Slimstofferne danner en tynd beskyttende film over maveslimhinden.

  Ved tarmproblemer: LinuStar gives tørt sammen med foderet. Hørfrøene kvælder så først op i løbet af passagen gennem fordøjelseskanalen, og slimstofferne yder beskyttelse for tarmslimhinden.

  1 målebæger = ca. 110 g

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)