• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  St. Hippolyt Lamin Forte

  509,00 kr.1.539,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Regenerering af væv!
  Mangel på vitalstoffer som zink, vitamin C og E kan påvirke immunsystemet negativt og derved forhindre, at vævet kan regenerere. Lamin forte tilfører vitalstoffer, essentielle fedtsyrer, vegetabilske antioxidanter, glykonæringsstoffer fra havalger samt sporstoffer til understøttelse af immunsystemets funktion.
  – vigtige næringsstoffer fra brunalger
  – højt indhold af antioxidanter
  – beskytter og reparerer belastede led og sener

  Varianter

  Vægt (kg)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  3kg509,00 kr. available on subscription
  1200224Afsendelse 1-3 hverdage
  10kg1.539,00 kr. available on subscription
  1200225Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Tab af vitalitet
  Mange heste kæmper med følgeproblemerne som halthed, muskelspændinger, hud- og fordøjelsesproblemer. Hos mange heste drejer det sig om underskud på næringsstoffer og at nedslidning i vævet går for hurtigt. Med en kost, der har et højt indhold af urter og andre vitalstoffer, er det heldigvis muligt at øge udsigten til, at celler og organer kan holdes sunde, således at for tidlige nedslidningsprocesser kan undgås.

  Næringsbyggesten ved ernæringsbetinget tendens til problemer i led, ryg, hals, næse, fordøjelseskanal og kønsorganer samt ved svigtende vitalitet og regenerering.
  – glykonæringsstoffer fra havalger
  – regulative sekundære plantestoffer fra urter og hørfrø
  – antioxidativ cellebeskyttelse fra frugt, krydderurter, vitaminer og sporstoffer

  MANGELFØLGER I STOFSKIFTET
  Stofskifte og immunsystem svækkes ved langvarige mangler på vitalstoffer. Herved opstår øget risiko for fejlfunktioner. Følgerne kan være svigtende præstationer, reduceret evne til genopbygning, svækket og irriteret indre organer samt hud og slimhinder. Særlig udsatte er heste i topsporten samt avls heste, seniorer og heste, der kun fodres med hø og havre. En mangel på essentielle fedtsyrer, vegetabilske antioxidanter, glykoproteiner samt sporstoffer kan øge risikoen for forsinket opheling efter vævsskader og endda føre til kroniske problemer.

  HAVETS SKATTE
  Cellevæggen hos de brune havalger indeholder særlige kulhydratforbindelser (glykonæringsstoffer), der minder meget om de såkaldte glykoproteiner, der forekommer på overfladen af cellemembranen hos pattedyr. Havalger kan med deres store indhold af naturlige mineraler, vitaminer, aminosyrer, kulhydrater og sekundære plantestoffer have en meget gunstig indflydelse på visse mangelsymptomer hos hesten. Det gælder især udligning af underskud, der hænger sammen med stofskifte og immunforsvar.

  MIKRONÆRINGSSTOFFER FRA FRUGT OG URTER
  Frugt og mange krydderurter indeholder forskellige antioxidanter, som understøtter bekæmpelsen af de aggressive virkninger af frie stofskifteradikaler. Sammen med vitamin E fra planteolier, omega-3-fedtsyrer og sporstoffer bidrager de effektivt til modstandskraften i væv og hele organismen.


  Ingredienser
  Bygflager, urter (kamille, marietidselfrø, bukkehornsfrø) 14 %, blanding af oliefrøkager (hørfrø, solsikkekerner, sortkommenfrø), majskim, frugtfibre (æbler, druer), ølgær, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner) 5 %, havalgemel, roetop, gulerødder, indisk stikkelsbær, havalgekalk, gurkemeje, salt.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Vitamin D3 3a671
  300 IE
  Vitamin E 3a700
  2.400 mg
  Vitamin C 3a300
  1.000 mg
  Analytiske bestanddele
  DEKLARATION
  Råprotein
  14.00 %
  Råfedt
  10.00 %
  Råfibre
  8.50 %
  Råaske
  11.50 %
  Stivelse
  5.00 %
  Kalcium
  1.00 %
  Fosfor
  0.30 %
  Natrium
  0.30 %

  Foderanvisning
  Ca. 15-20 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt sammen med det almindelige foder.

  For at sikre acceptans, indfodres produktet i små mængder.

  NB: Dette tilskudsfoder indeholder et højere indhold af vitaminer og sporstoffer end et normalt fuldfoder og må derfor kun udgøre 6,7 % af hestens daglige foder (inkl. hø). Overhold venligst fodringsanvisningen.

  1 målebæger = ca. 115 g

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)