• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  St. Hippolyt Irish Mash

  210,00 kr.300,00 kr. available on subscription

  Leveringstid 1-3 hverdage

  DEN ORIGINALE MASH!
  Et fodertilskud, som medvirker til balance og stabilisering i hestens fordøjelseskanal. Den velsmagende mash stimulerer hestens væske- og foderindtag og kan tildeles i forbindelse med hård træning eller til hoppen efter foling.
  – indeholder bl.a. hvedeklid, hørfrø og ølgær
  – hurtig tilberedning og meget velsmagende
  – stimulerer tarmfunktionen

  Varenummer 1100345 Kategori

  Varianter

  Vægt (kg)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  7,5kg210,00 kr. available on subscription
  1100206Leveringstid 1-3 hverdage
  15kg300,00 kr. available on subscription
  1100207Leveringstid 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Balsam for krop og sjæl

  KÆRLIGHED GÅR GENNEM MAVEN
  Det ved alle, der har serveret en duftende portion mash for sin hest. Hesten kvitterer med en veltilfreds prusten og tydelig vellyst, mens den æder. Men mash er ikke kun balsam for sjælen: den stimulerer både stofskifte og fordøjelse.

  Denne yderst velsmagende blanding, der er så let at tilberede, stimulerer fordøjelsen og stofskiftet og bør altid være en del af foderplanen på hviledage, under pelsskiftet og efter hårdt arbejde. – hurtig tilberedning, kan også tilberedes med koldt vand – med naturlige æble- og druebestanddele – særdeles velsmagende

  ET FODER MED TRADITIONER
  I århundreder har mash været anvendt efter hårdt arbejde eller under rekonvalescens. Irish Mash er særdeles velsmagende og læner sig tæt op ad de oprindelige recepter med hvedeklid og hørfrø. Men samtidig er Irish Mash videreudviklet efter de nyeste ernæringsvidenskabelige opdagelser. De gule hørfrø gør det pga. en meget skånsom valsetrykning muligt at tilberede mashen uden kogning. Fordøjeligheden skyldes det lave indhold af stivelse samt indholdet af den fineste malt-gær-urt, koriander og ølgær.

  FOR BEDRE FORDØJELSE OG REGENERERING
  Med sin unikke sammensætning og særdeles gode smagelighed udgør Irish Mash en letfordøjelig kost og er ikke et kraftfoder. På grund af sine tarmplejende egenskaber kan den understøtte foderudnyttelsen hos heste, der har svært ved at tage på. Hestene elsker Irish Mash så meget, at det er særdeles anvendeligt som første måltid efter operationer, ved svigtende appetit og ved tyggeproblemer. Irish Mash understøtter regenerering efter konkurrencer, bedækninger og efter foling, ligesom det er særdeles gavnligt under pelsskiftet.


  Ingredienser
  Hvedeklid, bygflager, fint knækkede oliefrø (hørfrø, solsikkekerner) 9,2 %, fuldkornshavreflager 9 %, majsflager, æblekvas, roetop, roefibre, snittet varmlufttørret alpehø, vindrueskal, æblesirup, ølgær 1,4 %, salt, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner, majskim) 1 %, majskim, koriander, æbleeddike, kalciumcarbonat (marint og mineralsk) malt-gær-urt 1 %, vindruekerneekstrakt.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Vitamin A 3a672a
  7.200 IE
  Vitamin D3 3a671
  800 IE
  Vitamin E 3a700
  50 mg
  Vitamin B1 3a821
  8 mg
  Vitamin B2 3a825i
  6 mg
  Vitamin B6 3a831
  5 mg
  Vitamin B12 / cyanocobalamin
  20 mcg
  Biotin 3a880
  200 mcg
  Calcium-D-Pantothenat 3a841
  20 mg
  Cholinchlorid 3a890
  250 mg
  Niacin 3a314
  30 mg
  Folinsyre 3a316
  2.5 mg
  Analytiske bestanddele
  DEKLARATION
  Råprotein
  12.00 %
  Råfedt
  5.00 %
  Råfibre
  9.50 %
  Råaske
  7.00 %
  Stivelse
  22.30 %
  Sukker
  9.00 %
  Kalcium
  0.40 %
  Fosfor
  0.50 %
  Magnesium
  0.20 %
  Natrium
  0.60 %
  Ford. råprotein
  92 g/kg
  Ford. energi
  10.5 MJ/kg
  Oms. energi
  9.4 MJ/kg

  Foderanvisning
  Kan med fordel tildeles våd og dermed understøtte restitution efter træning både i forhold til væskebalance og muskelstofskifte. Blandes med varmt vand (max. 40 grader), hviler i ca. 15 min. og gives lun. Irish Mash kan også fodres tør, da den ikke udvider sig i vand.

  70-200 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt
  blandes med 1,5-2 gange så meget varmt vand, hviler i ca. 15 min. og gives lun. I sommertiden kan der bruges koldt vand, men så skal blandingen stå ca. 30 min. Gives 1-3 gange ugentlig, men ved behov kan en mindre mængde gives som et dagligt måltid.

  1 liter = ca. 550 g

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)