• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  St. Hippolyt Himalayasalt - ca. 2,5 kg

  105,00 kr. available on subscription

  Leveringstid 1-3 hverdage

  Naturligt, rent krystalsalt – Indeholder 84 essentielle mineraler og sporstoffer
  – med indhold af naturligt jod
  – uden nogen form for forurening
  – uden kemisk forarbejdning
  – uden tilsætningsstoffer

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1200210

  105,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  105,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1200210
  Varenummer 1200210 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Naturligt, rent krystalsalt
  Himalayasalt er et meget værdifuldt, komplet salt pga. det meget høje mineralindhold. Himalayasalt er naturligt, rent krystalsalt med en meget fin smag, som ikke kun hestene sætter pris på.

  Himalayasalt er et meget værdifuld, naturlig krystallinsk salt, der er opstået for 250 millioner år siden gennem afsnøring og udtørring af en del af “urhavet” dannet på en tid i jordens udvikling, hvor livet opstod. Natur salt fra Himalaya indeholder de sammen 84 mineraler og sporestoffer, som forekommer i levende organismer. Den smukke lyserøde farve skyldes indlejring af disse forskellige mineraler og sporstoffer.

  Rent, naturlig krystalsalt har gennem millioner af år været udsat for et enormt tryk, hvorved krystalsaltets mineraler forefindes i mikroskobiske bestanddele, der let optages af kroppens celler.

  Kinesiologer – der arbejder meget med energistrømmen i fødevarer – anfører, at krystalsaltes virkninger hænger sammenmed dette salts særlige svingningsmønster, hvorved energiunderskuddet kan udlignes. Endvidere kan krystalsalt sammen med vand medvirke til udrensning af forskellige affalds- og giftstoffer.

  Komplet salt er nødvendig for alle levende organismer for at kunne fungere perfekt. Industrielt fremstillet salt er renset for essentielle mineraler og sporstoffer, således at det kun indeholder natirumchlorid og evt. tilsat jod.


  Ingredienser
  Himalayasalt består af 98 % natriumchlorid, men tilfører samtidig meget sjældne mineraler og udgør således et vigtig næringssupplement

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)