• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  St. Hippolyt HestaPlus Magnesium B12, 1 kg

  385,00 kr. available on subscription

  Leveringstid 1-3 hverdage

  Hestaplus Magnesium B12 er et diætetisk tilskudsfoder til heste – Sikker udligning af magnesiummangel. Understøtter muskler og nerver. Magnesiummangel kan komme til udtryk som nervøsitet og muskelspændinger.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1100200

  385,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  385,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1100200

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Hestaplus Magnesium B12 er et diætetisk tilskudsfoder til heste
  Tilskud til heste med mikronæringstofsmangel. Koncentrerede mikronæringstoffer til målrettet udligning af næringstofmangel. Hestaplus-produkterne er kendetegnet ved høj biotilgængelighed. De organisk bundne næringsstoffer absorberes gennem tarmen til blodet, hvorfra det lagres i det væv, hvor det skal bruges. Det anbefales at rådføre sig med dyrlæge før opstart med enkelte mineraler, da ubalancer kan opstå.

  Magnesiummangel kan føre til:
  – muskelspændinger
  – svigtende arbejdslyst
  – nervøsitet
  – nedsat psykisk og fysisk robusthed
  – udmattelse

  Hestaplus Magnesium B12 er egnet til hurtig og pålidelig udligning af en analyseret mangel. Forbedret biotilgængelighed af sporstoffer ved hjælp af en naturlig proteinmatrix.

  HØJTKONCENTRERET ENKELTNÆRINGSSTOF
  Det er vigtigt at stimulere kroppens egen evne til helbredelse. Derfor er en behovstilpasset fodring helt nødvendig. Mangler i næringsstoftilførslen kan – hvis de ikke udlignes – forsinke behandlingens resultat.

  TILDELING
  Den nødvendige tildelingstid afhænger ikke alene af, hvor fremskreden underskuddet er, men i høj grad også af, hvilket næringsstof, det drejer sig om. Således kan det vare måneder til år, før et zinkunderskud er udlignet, mens selenunderskud relativt hurtigt bringes i orden.

  TIPS
  Som opfølgning på en målrettet kur skal heste, der viser tegn på mangel på sporstoffer, fodres således, at nye mangelproblemer undgås. I denne sammenhæng er Hesta Mix, StrukturE eller NaturMüsli SENIOR velegnede som basisfodring, mens MicroVital kan indsættes som en koncentreret understøttelse.  Ingredienser
  Magnesiumfumarat 20 %, magnesiumoxyd 19 %, fintknækkede oliefrø (hørfrø, solsikkekerner) 10 %, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner) 9,2 %, majskim, ærteprotein, magnesiumsulfat 4,8 %, ølgær, gulerødder, urter (pebermynte, kamille, blåbærblade, hyrdetaske, lægestregbælg, boghvedeplanter, lavendel), æblefibre, bananmel, vanille, gurkemeje, eddike.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Vitamin A - 320.000 IE
  Vitamin D3 - 35.000 IE
  Vitamin E - 20.000 mg
  Vitamin B1 - 2.100 mg
  Vitamin B2 - 4.000 mg
  Vitamin B6 - 2.000 mg
  Vitamin B12 / cyanocobalamin - 20.000 mcg
  Biotin - 3.500 mcg
  Analytiske bestanddele
  DEKLARATION
  Råprotein
  11.00 %
  Råfedt
  13.00 %
  Råfibre
  3.00 %
  Råaske
  10.50 %
  Kalcium
  1.55 %
  Fosfor
  0.20 %
  Magnesium
  15.00 %
  Natrium
  0.06 %

  Foderanvisning
  Ca. 5 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt.
  NB: Dækker ikke hestens grundlæggende mineralbehov. Anbefalet varighed først ca. 2-4 uger. Før brug eller før forlænget fodringsvarighed anbefales det at konsultere en fagmand.

  NB: Dette diætetisk tilskudsfoder indeholder et højere indhold af vitaminer og sporstoffer end et normalt fuldfoder og må derfor kun udgøre 11,4 % af hestens daglige foder (inkl. hø). Overhold venligst fodringsanvisningen.

  1 måleske = ca. 13 g Hestaplus Magnesium B12

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)