• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  St. Hippolyt HestaMix Nordic Light, 20 kg

  415,00 kr. available on subscription

  Leveringstid 1-3 hverdage

  Til de nøjsomme specialracer!
  Et meget koncentreret foder til de nøjsomme heste med øget behov for sporstoffer og essentielle fedtsyrer til hud, pels og hove samt immunforsvar. Kornkim leverer en bred vifte af vigtige aminosyrer og vitamin E til hestens muskulatur. Vitaminer og mineraler er af højeste naturlige og organiske kvalitet og er tilpasset behovene i de nordiske lande.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1100224

  415,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  415,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1100224
  Varenummer 1100224 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Til de nøjsomme specialracer
  Et meget koncentreret foder til de nøjsomme heste med øget behov for sporstoffer og essentielle fedtsyrer til hud, pels og hove samt immunforsvar. Kornkim leverer en bred vifte af vigtige aminosyrer og vitamin E til hestens muskulatur. Vitaminer og mineraler er af højeste naturlige og organiske kvalitet og er tilpasset behovene i de nordiske lande.

  - lille fodermængde
  - reduceret sukker og stivelse
  - styrker stofskifte og forbrænding
  Særlig højt indhold af mikronæringsstoffer

  Hesta Mix Nordic er særdeles velegnet til specialracer, nøjsomme heste samt heste med særlige krav til mineral- og vitalstofforsyningen.
  – sporstoffer med høj biotilgængelighed
  – med krydderurter, olier og olieholdige frø
  – kan kombineres med andet kraftfoder
  – havre- og melassefri
  – hurtige resultater

  MANGLER HAR MANGE ANSIGTER
  Mange heste har kun brug for en ganske lille mængde kraftfoder for at få dækket energibehovet. Det kommer ofte til at betyde, at tilførselen af livsvigtige vital- og opbygningsstoffer bliver for lille. Følgerne er mangelsymptomer, der kan vise sig på mange måder, bl.a. som nervøsitet, uro og optagelsesforstyrrelser samt afmagring, stofskifteproblemer og hormonforstyrrelser.

  SÆRLIG HØJT INDHOLD AF SPORSTOFFER
  Hesta Mix-serien er et hestefoder med et særlig højt indhold af vitalstoffer og mikronæringsstoffer i biologisk højtoptagelig form. Selv ved små kraftfoderrationer kan man sikre en behovsrettet forsyning med organiske og dermed højtoptagelige sporstoffer. Den sikre optagelighed over tarmen og den hurtige transport til det pågældende organ gør det muligt, både hurtigt og effektivt at udligne og afhjælpe mangelsituationer.

  HESTA MIX NORDIC LIGHT ENERGY
  Hesta Mix Nordic Light bruges til ekstremt nøjsomme heste, hvor såvel energi, sukker og stivelse er holdt på et meget lavt niveau. Specifikke urter, fedtsyrer og sporstoffer styrker hestens stofskifte, forbrænding og forsvar. Hesta Mix Nordic Light er meget koncentreret og tilfører alle vitaminer og mineraler i højeste kvalitet. Kornkim leverer en bred vifte af vigtige aminosyrer til hestens muskulatur uden ekstra energi fra sukker og stivelse.


  Ingredienser
  Æblekvas, bygflager, hvedeklid, vindrueskal, snittet lucerne, snittet varmlufttørret alpehø, oliefrø (hørfrø, solsikkekerner, nigellafrø) 6,3 %, havreskalklid, majsflager, roefibre, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner, majskim) 2,8%, urter (koriander, pebermynte, fennikel) 2,5 %, kalciumcarbonat (marint og mineralsk), palatinose, gulerødder, ølgær, æblesirup, majskim, vindruekerneekstrakt, salt, havalgemel, hvedekim, hvidløg.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Vitamin A 3a672a
  20.000 IE
  Vitamin D3 3a671
  2.100 IE
  Vitamin E 3a700
  400 mg
  Vitamin B1 3a821
  30 mg
  Vitamin B2 3a825i
  10 mg
  Vitamin B6 3a831
  7 mg
  Vitamin B12 / cyanocobalamin
  40 mcg
  Biotin 3a880
  250 mcg
  Calcium-D-Pantothenat 3a841
  35 mg
  Cholinchlorid 3a890
  1.000 mg
  Niacin 3a314
  110 mg
  Folinsyre 3a316
  7 mg
  Analytiske bestanddele
  DEKLARATION
  Råprotein
  10.00 %
  Råfedt
  6.00 %
  Råfibre
  12.00 %
  Råaske
  11.00 %
  Stivelse
  12.70 %
  Sukker
  8.70 %
  Kalcium
  1.40 %
  Fosfor
  0.50 %
  Magnesium
  0.30 %
  Natrium
  0.60 %
  Lysin
  0.48 %
  Methionin
  0.20 %
  Ford. råprotein
  80 g/kg
  Ford. energi
  9.2 MJ/kg
  Oms. energi
  10,0 MJ/kg

  Foderanvisning
  100-150 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt.

  NB: Dette tilskudsfoder indeholder et højere indhold af vitaminer og sporstoffer end et normalt fuldfoder og må derfor kun udgøre 19,2 % af hestens daglige foder (inkl. hø). Overhold venligst fodringsanvisningen.

  1 liter = ca. 550 g

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)