• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  St. Hippolyt Gold Medal

  455,00 kr.895,00 kr. available on subscription

  Leveringstid 1-3 hverdage

  Til optimalt fungerende muskler!
  Gold Medal – Muskelopbyggende tilskud til heste i arbejde. Velegnet til heste i en opbygningsperiode, hvor muskulaturen er presset og har brug for specifikke næringsstoffer. Optimerer muskelstofskiftet og afhjælper muskeltræthed efter træning. Indeholder spirulinaalger, essentielle aminosyrer samt naturlig vitamin E fra korn­kim.
  – giver velforsynede muskler
  – fremmer muskeldannelse
  – velegnet til sports- og fritidsheste

  Varenummer 1200590 Kategori

  Varianter

  Vægt (kg)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  5kg455,00 kr. available on subscription
  1200592Leveringstid 1-3 hverdage
  10kg895,00 kr. available on subscription
  1200591Leveringstid 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Til optimalt fungerende muskler
  Gold Medal – Muskelopbyggende tilskud til heste i arbejde.
  Velforsynede muskler!

  Tydelige, veldefinerede muskler er kendetegnet på kraft, hurtighed og skønhed hos hesten. Kraftige muskler, der tåler belastning, er grundlaget for store præstationer for sportshesten – og for den gode rideoplevelse med fritidshesten. Med en målrettet tilførsel af næringsstoffer kan muskeldannelsen understøttes aktivt.

  Alle heste kan ud fra de individuelle arveanlæg opbygge en veludviklet muskulatur, der kan tåle at arbejde. Ud over en daglig, målrettet og veltilrettelagt træning har hesten derfor brug for tilførsel af en tilstrækkelig mængde muskeldannende og funktionelle næringsstoffer.

  – understøtter muskeldannelsen – fremmer musklernes ydeevne – gennemprøvet hos sports- og udstillingsheste – dopingfrit!

  PROTEIN, AMINO- OG FEDTSYRER
  Til opbygning af muskler er der først og fremmest brug for protein af højeste kvalitet. Proteinindholdet i de almindelige fodergrovvarer som hø og korn er ikke altid tilstrækkeligt for muskelopbygning. Med en specielt udviklet ølgær, spirulinaalger, en fermenteret malt-gær-ekstrakt, havalger og tilsat L-lysin indeholder St. Hippolyt Gold Medal sådanne højtoptagelige stoffer, der understøtter opbygningen af muskelsubstans. Ud over proteinbyggestenene bidrager også fedtsyrer fra kornkim og oliefrø til den naturlige dannelse af de berørte hormoner. Også muskulaturens smidighed nyder godt af de essentielle fedtsyrer i den koldpressede hørfrøolie.

  NÆRINGSSTOFFER TIL OPBYGNINGSSTOFSKIFTE
  Ved hjælp af specifikke enzymer bliver muskelfilamenterne opbygget, bundtet og knyttet sammen med stabiliserende bindevævsfibre. Enzymerne har behov for funktionelle næringsstoffer for at kunne fungere. Det drejer sig bl.a. om hele B-vitamin-komplekset og sporstoffer som zink, mangan, kobber og silicium, der er tilsat St. Hippolyt Gold Medal i nøje indbyrdes afpassede mængder. For at sikre høj optagelighed og optimal funktion er sporstofferne tilsat i overvejende organiske kompleksbindinger.

  MUSKELOPBYGNING KRÆVER MUSKELBESKYTTELSE
  Under den opbyggende træning og under sportsligt arbejde kører stofskiftet i højeste gear. Under dette arbejde dannes der frie radikaler, der angriber muskelvævet, og som delvis kan føre til nedbrydning af vævet. For at beskytte vævet mod frie radikaler neutraliseres disse af kroppens egne specialiserede enzymsystemer, der igen er helt afhængige af tilstedeværelsen af sporstoffer som zink, kobber, mangan og selen. Ud over disse mikronæringsstoffer tilfører St. Hippolyt Gold Medal yderligere vævsbeskyttende elementer i form af alger, urter, ølgær, gulerødder samt naturlig vitamin E. St. Hippolyt Gold Medal udgør således en effektiv kombination af fysiologisk samarbejdende opbyggende, funktionelle og beskyttende næringsstoffer til dannelse af en veludviklet og arbejdsduelig muskulatur.


  Ingredienser
  Risklid, ølgær 6,5 %, spirulinaalger 5 %, malt-gær-urt, urter (marietidselfrø, fennikel) 2,5 %, majskim, sojaflager hydrotermisk forbehandlet*, blanding af fintkrackede oliefrø og oliefrøkager (hørfrø, solsikkekerner), roefibre, gulerødder, ingefær, havalgekalk, magnesiumfumarat/-acetat/-lysinat/-oxid, kanel, isomaltulose, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner) 0,1 %, salt, hvidløg, ærteflagemel, frugtfibre (æbler, druer), kollagenhydrolysat (lavmolekylært), gurkemeje.

  *soja fra regional dyrkning i Tyskland eksklusiv for St. Hippolyt.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  ERNÆRINGSFYSIOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER / KG
  Vitamin E 3a700
  2.000 mg
  Vitamin B1 3a821
  60 mg
  Vitamin B2 3a825i
  70 mg
  Vitamin B6 3a831
  40 mg
  Vitamin B12 / cyanocobalamin
  160 mcg
  Biotin 3a880
  1.200 mcg
  Calcium-D-Pantothenat 3a841
  100 mg
  Cholinchlorid 3a890
  500 mg
  Niacin 3a314
  240 mg
  Folinsyre 3a316
  20 mg
  SPORSTOFFER PR. KG
  Zink som zinksulfat, monohydrat 3b605 + glycin-zinkchelat-hydrat 3b607
  270 mg
  Mangan som mangan(II)-sulfat, monohydrat 3b503 + glycin-manganchelat-hydrat 3b506
  275 mg
  Kobber som kobber(II)-sulfat-pentahydrat 3b405 + kobber(II)-glycinchelat-hydrat (fast) 3b413
  45 mg
  Selen som natriumselenit 3b801
  0,7 mg
  TEKNOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER
  Kiselgur (diatoméjord, renset) E551c
  10 mg
  Analytiske bestanddele
  DEKLARATION
  Råprotein
  17.00 %
  Råfedt
  15.00 %
  Råfibre
  20.00 %
  Råaske
  14.00 %
  Stivelse
  11.50 %
  Sukker
  0.80 %
  Kalcium
  4.50 %
  Fosfor
  1.50 %
  Magnesium
  0.10 %
  Natrium
  0.45 %
  Lysin
  1.24 %
  Methionin
  1.00 %
  Ford. råprotein
  144 g/kg
  Ford. energi
  15,0 MJ/kg
  Oms. energi

  Foderanvisning
  Ca. 40 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt sammen med det daglige foder.
  Ca. 20 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt som vedligeholdelse.

  NB: Dækker ikke hestens grundlæggende mineralbehov.

  NB: Dette tilskudsfoder indeholder et højere indhold af vitaminer og sporstoffer end et normalt fuldfoder og må derfor kun udgøre 44,4 % af hestens daglige foder (inkl. hø). Overhold venligst fodringsanvisningen.

  1 målebæger = ca. 115 g

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)