• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  St. Hippolyt Glyx-Wiese Senior Fibre 15kg

  230,00 kr. available on subscription

  Leveringstid 1-3 hverdage

  Fibre til seniorhesten
  Glyx-Wiese Senior Fibre bruges til opgradering af grovfoderrationen hos ældre heste, og er ligeledes velegnet til heste med tandproblemer.
  – melasse- og kornfri
  – stimulerer tarmen, så selv seniorhesten kan få en velfungerende tarm
  – skal suppleres med et fulddækkende mineraltilskud som fx Gemüse-Kräuter-Mineralien

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1100213

  230,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  230,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1100213
  Varenummer 1100213 Kategorier ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Finsnittet for bedre optagelighed
  Glyx-Wiese Senior Fibre er fintsnittet og er derfor velegnet til heste, hvor tænder og tyggefunktion ikke fungerer optimalt.

  Skånsom afhøstning og fremstilling betyder, at Senior Fibre er fri for støv og snavs. Den finsnittede struktur er vigtig for heste, hvor tænder eller tyggefunktion ikke fungerer optimalt. Hesten kan nemt optage de fine partikler, samtidig med at spytsekretionen stimuleres, og den samlede foderoptagelse øges. Selv om hesten ikke længere kan findele de lange høstrå, kan den således stadig få de livsvigtige fibre fra grovfoderet. Senior Fibre kan både gives tørt eller opblødt i vand.

  Grovfoderbehovet hos heste med tand- eller tyggeproblemer kan dækkes med 1,2-1,5 kg Senior Fibre/Høcobs pr. 100 kg kropsvægt dagligt. Herved er det muligt at forebygge, at den ældre hest taber vægt. Senior Fibre er også velegnede til opgradering af hø eller wrap samt i stedet for kraftfoder til heste, der ikke tåler korn. En mængde på 2 kg til en stor hest vil være nok til at opnå en positiv effekt på fordøjelsen og hestens ernæringstilstand.

  For at dække behovet for mineraler og sporstoffer tildeles desuden et tilskudsfoder, der er afpasset efter jordbundsforholdene, hvor det daglige grovfoder dyrkes (fx NaturMüsli SENIOR


  Ingredienser
  Meget varieret blanding af græsser og urter fra regional dyrkning, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner).
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Ernæringsfysiologiske tilsætningsstoffer: Vitamin A: 35, Vitamin D3 2,3, Vitamin E 18mg. Nativt indhold af sporstofer gennemsnit: Jern: 455 mg, Zink 60 mg. Mangan 100mg, Kobber 9 mg, Jod 0,09mg, Cobalt 0,25 mg, Selen 0,07mg.
  Analytiske bestanddele
  DEKLARATION
  Råprotein
  10.50 %
  Råfedt
  4.00 %
  Råfibre
  25.00 %
  Råaske
  9.00 %
  Fruktan
  5.50 %
  Stivelse
  3.40 %
  Sukker
  4.60 %
  Kalcium
  0.90 %
  Fosfor
  0.30 %
  Magnesium
  0.28 %
  Natrium
  0.10 %
  Ford. råprotein
  81 g/kg
  Ford. energi
  8.5 MJ/kg
  Oms. energi
  7.2 MJ/kg

  Foderanvisning

  1,2-1,5 kg pr. 100 kg kropsvægt dagligt alternativ til grovfoder.

  Indfodres langsomt. Opblødes til heste ved svækket tyggefunktion (1 kg pr. 1,5-3,0 liter vand). Er også velegnet til opgradering af hø eller wrap. For at dække behovet for mineraler og sporstoffer bør et mineralfoder som fx. Gemüse-Kräuter-Mineralien tildeles. 1 kg erstatter 1 kg hø.

  1 liter = ca. 340 g

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)