• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  St. Hippolyt Glandogard, 3 kg

  745,00 kr. available on subscription

  Leveringstid 1-3 hverdage

  Til harmonisering af din hest!
  GlandoGard er en sammensætning af antioxidanter som naturlig vitamin E, højttilgængelig vitamin C og organisk bundet selen. Dertil kommer de komplekse vitalstofkilder som munkepeber, marietidsel, boghvede, indiske stikkelsbær, ingefær og ekstrakt af ølgær. Den hjælper seniorhesten ved hormonelle ubalancer.
  – cellebeskyttelse gennem naturlige antioxidanter
  – skånsom harmonisering af stofskiftet
  – bruges sammen med EquiGard

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1100204

  745,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  745,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1100204

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  En chance for heste med ubalancer
  Overgangen er ofte flydende: en sprudlende og livsglad hest udvikler sig over nogle år til en træt senior. Videnskaben beskæftiger sig efterhånden mere og mere med dette område og man ved nu om dage mere om ernæringsmæssige mangler, der kan bidrage til udvikling af ubalancer især hos den ældre hest og hvordan sådanne ernæringsmæssige mangler målrettet kan afhjælpes. GlandoGard er udviklet for at dække hestens behov for disse ernæringsmæssige funktionelle næringsstoffer.

  GlandoGard indeholder en højeffektiv blanding af antioxidanter, der understøtter kroppens egen mekanisme til beskyttelse mod frie radikaler, hvorved det truede kirtelvæv i mellemhjernen beskyttes.

  – målrettet næringsstofudligning ved hormonel ubalance
  – kan med fordel bruges sammen med EquiGard

  UBALANCE HOS SENIOREN – ET ERNÆRINGSPROBLEM?
  Omkring 15 procent af de ældre heste udvikler hormonel ubalance. Over halvdelen er insulinresistente og i risiko for at udvikle ubalancer i hoven. Et vigtigt mål for ernæringen er derfor at imødegå insulinresistensen. GlucoGards ernærings formel har her vist sig særdeles effektiv og er derfor også indarbejdet i GlandoGard.

  VITALSTOFFER MOD FORSTYRRELSER I VÆVET
  Celleskader pga. frie radikaler opfattes nu om dage som en af hovedårsagerne til aldersbetingede problemer. Det er frem for alt det hormonregulerende kirtelvæv i hypothalamus og hypofysen, der er beskadiget af sådanne angreb af frie radikaler. Antioxidanter kan tilføres i form af GlandoGard, der har et højt indhold af naturlige antioxidanter. Målet er at få bremset den fremadskridende nedbrydning af kirtelvævet og understøtte kroppens mulighed for at genoprette dette væv.

  HVORFOR KOMPLEKS BESKYTTELSE
  De skadelige frie radikaler er meget forskellige, – hvilket også gælder de berørte cellevæv. En sikker beskyttelse kan derfor kun opnås med en mangfoldighed af målrettede antioxidanter. Derfor er GlandoGard ikke kun en blanding af antioxidanter som naturlig vitamin E, højttilgængeligt vitamin C og organisk bundet selen. Noget helt centralt er derimod komplekse vitalstofkilder som munkepeber, marietidsel, boghvede, indiske stikkelsbær, ingefær og ekstrakt af ølgær. De cellebeskyttende stoffer i disse planter har ganske særlig variation og specifik virkning.

  FØLGEPROBLEMER SKAL DER OGSÅ TÆNKES PÅ
  Til følgeproblemerne hører bl.a. svagt immunforsvar, træthed samt pelsskifte-, hov- og forplantningsproblemer. GlandoGard tilfører derfor en lang række naturlige ingredienser, der dækker problemspecifikke næringsstofunderskud. Hertil hører et omfattende kompleks af vitaminer og organisk bundne sporstoffer, naturlige stoffer som ølgær, ingefær, hvidløg, bukkehornskløver, hørfrøolie, havalger og rødkløverblomster. For at stimulere appetitten er tilsat merian, anis og fennikel.

  HVAD UDRETTER GLANDOGARD SAMLET SET
  GlandoGard udgør et naturorienteret koncentrat af næringsstoffer, der helt specifikt er afpasset de særlige behov hos heste med ubalancer, særligt ældre heste. Derved kan GlandoGard være en hjælp til at give sådanne heste en forbedret livskvalitet.


  Ingredienser
  Ølgær, urter (koriander, blåbærblade, kløver, marietidsel, munkepeber, boghvedeplanter, katost, pebermynte, anis, fennikel), malt-gær-urt, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner, nigellafrø), ingefær, kanel, salt, hvidløg, magnesiumacetat, stikkelsbær, havalgemel, eddike, Coenzym Q10.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  ERNÆRINGSFYSIOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER / KG
  Vitamin A 3a672a 35.000 IE
  Vitamin D3 3a671 3.800 IE
  Vitamin E 3a700 5.500 mg
  Vitamin C 3a300 6.200 mg
  Vitamin B1 3a821 100 mg
  Vitamin B2 3a825i 125 mg
  Vitamin B6 3a831 70 mg
  Vitamin B12 / cyanocobalamin 70 mcg
  Biotin 3a880 7.600 mcg
  Calcium-D-Pantothenat 3a841 100 mg
  Cholinchlorid 3a890 2.000 mg
  Niacin 3a314 450 mg
  Folinsyre 3a316 15 mg

  SPORSTOFFER PR. KG
  Jern som jern(II)-sulfat-monohydrat 3b103 + jern(II)glycinchelat-hydrat 3b108 230 mg
  Zink som zinksulfat, monohydrat 3b605 + glycin-zinkchelat-hydrat 3b607 1.800 mg
  Mangan som mangan(II)-sulfat, monohydrat 3b503 + glycin-manganchelat-hydrat 3b506 2.500 mg
  Kobber som kobber(II)-sulfat-pentahydrat 3b405 + kobber(II)-glycinchelat-hydrat (fast) 3b413 550 mg
  Cobalt som cobalt(II)carbonat 3b302 10 mg
  Selen som natriumselenit 3b801 + Selengær fra saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060, inaktiveret 3b810 3 mg

  TEKNOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER
  Kiselgur (diatoméjord, renset) E551c 6.900 mg
  Analytiske bestanddele
  DEKLARATION
  Råprotein
  14.00 %
  Råfedt
  5.60 %
  Råfibre
  5.00 %
  Råaske
  8.50 %
  Kalcium
  0.70 %
  Fosfor
  0.55 %
  Magnesium
  0.70 %
  Natrium
  0.65 %

  Foderanvisning
  Kropsvægt / Daglig mængde:
  100 kg ca. 40 g
  200 kg ca. 65 g
  300 kg ca. 85 g
  400 kg ca. 105 g
  500 kg ca. 125 g
  600 kg ca. 145 g

  NB: Dette tilskudsfoder indeholder et højere indhold af vitaminer og sporstoffer end et normalt fuldfoder og må derfor kun udgøre 4,5 % af hestens daglige foder (inkl. hø). Overhold venligst fodringsanvisningen.

  1 målebæger = ca. 110 g

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)