• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  St. Hippolyt Gastrointestinal, 3 kg

  1.225,00 kr. available on subscription

  Leveringstid 1-3 hverdage

  Til normalisering af mave-/tarmfunktionen
  Gastrointestinal bidrager til at opretholde en intakt mave-/tarmslimhinde, fremmer næringsstofoptagelsen i tarmen og opbygningen af en afbalanceret tarmflora.
  – til heste med maveudfordinger
  – indeholder ølgær, PSB®-kompleks, hørfrø og beta-glukaner
  – understøtter regenerering af væv

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1200254

  1.225,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  1.225,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1200254
  Varenummer 1200254 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Til normalisering af mave-/tarmfunktionen
  Tarmens hovedopgaver er på den ene side fordøjelse og optagelse af næringsstoffer – på den anden side udskillelse af ufordøjelige foderdele og affaldsstoffer fra organismen. Desuden er tarmen et af de få organer, der står i direkte kontakt med omgivelserne, og tarmens immunsystem har derfor særlig stor betydning. Den centrale betydning af dette organsystem forklarer, hvorfor en beskadigelse af tarmslimhinden og tarmfloraen kan få vidtrækkende følger for hele organismen.

  Under særligt belastende situationer som foling, pres og øgede præstationer sker det, at de komplekse opgaver i hestens mave-/tarmkanal kommer i ubalance. Dette kan ytre sig på mange forskellige måder: gaben, tænderskæren, manglende ædelyst, vægttab, udfordringer med maven, svigtende præstationsevne og uridelighed.

  Gastrointestinal understøtter organismens evne til at holde tarmslimhinden i balance, forbedrer regenerering af tarmvilli og sikrer derigennem næringsoptagelsen i tarmen og understøtter dannelsen af en afbalanceret tarmflora. Ved hjælp af en innovativ teknisk forbehandling (micellering), bliver aktivstofferne omkapslet af ren lecithin, hvorved de hurtigere optages i tarmen og hurtigere når frem til deres bestemmelsessted. PSB®-komplekset (funktionelle cellebyggesten) tilfører nødvendige udgangssubstanser til cellefornyelsen, således at gendannelsen af de beskadigede væv fremmes. De naturlige slimstoffer fra de skånsomt valsede hørfrø beskytter mave- og tarmvæg mod skadelige stoffer. Pre- og probiotika som ß-glucaner og levende gær virker ligeledes stimulerende på fordøjelsessystemets naturlige funktion.

  – ved fordøjelsesproblemer – ved tilbagevendende maveproblemer – ideelt i kombination med EquiGard og Glyx-Wiese Müsli.


  Ingredienser
  ProbioMED® gærekstraktblanding (PSB®-komplekser, beta-glucaner, lavmolekylære bioaktive peptider, naturlige symbiotiske substanser, Biochar = certificerede plantefoderkarbon) 38 %, hørfrø crackede, hørfrøolie, risklid, frugtkvas, sojabønneprotein-koncentrat (mælkesyrefermenteret), ingefær, ærteprotein, havalgemel, gurkemeje, æbleeddike, fennikel.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Vitamin B1 3a821
  600 mg
  Vitamin B2 3a825i
  1.155 mg
  Vitamin B6 3a831
  580 mg
  Vitamin B12 / cyanocobalamin
  86 mcg
  Analytiske bestanddele
  DEKLARATION
  Råprotein
  22.50 %
  Råfedt
  16.00 %
  Råfibre
  10.00 %
  Råaske
  7.00 %
  Kalcium
  0.60 %
  Fosfor
  0.65 %
  Magnesium
  0.40 %
  Natrium
  0.15 %

  Foderanvisning
  Ca. 20 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt (eller efter dyrlægens anvisning) sammen med det almindelige foder.

  For at sikre acceptans, indfodres produktet i små mængder.

  NB: Dette tilskudsfoder indeholder et højere indhold af vitaminer og sporstoffer end et normalt fuldfoder og må derfor kun udgøre 12 % af hestens daglige foder (inkl. hø). Overhold venligst fodringsanvisningen.

  1 målebæger = ca. 100 g

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)