• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Scandbio Heste Træpiller, palle – 780 kg

  3.499,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Heste-træpiller/Stallpellets er specielt udviklet til at bruge som strøelse i hestebokse eller lignede staldmiljøer. Træpillerne er ikke presset så hårdt som alm. træpiller og dermed knuses/smuldrer træpillen hurtigere, og strøelsen bliver blødere og mere skridsikker.

  En palle indeholder 52 sække. Kontakt kundeservice hvis du ønsker at bestille hele paller med træpiller. PRISEN ER EXCL. LEVERINGSOMKOSTNINGER. OBS! der gives ikke medlemsrabat på denne vare.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1300007

  3.499,00 kr. available on subscription

  3.499,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1300007
  Varenummer 1300007 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Scanbio Stallpellets er en træpille specielt udviklet til at bruge som strøelse i hestebokse eller lignede staldmiljøer. Scandbio Stallpellets er 100% naturlige træpiller lavet af svenske træspåner. De skaber lyse, friske og støvreducerede staldmiljøer, hvor både heste og mennesker har det godt.

  Fordelene ved at bruge Scandbio Stallpellets er mange. Du får hurtigt og enkelt en blød og let bund til hesteboksen. Stallpellets bliver bløde, når de vandes, og falder fra hinanden i fint opdelte spåner og har en meget høj absorptionsevne. Mængden af mødding reduceres fordi meget få træpiller følger med når der muges. Sammenlignet med mange andre type strøelse støver Stallpellets væsentligt mindre. Samlet set giver de et lyst og friskt staldmiljø for både heste og mennesker.
  Scandbio Stallpellets er et helt naturligt produkt lavet af svenske træspåner, hovedsagelig fra gran. Ingen unaturlige stoffer er tilsat og den høje kvalitet gør udmugningen og vedligehold af boksen lettere og mere effektiv.

  Sådan anvender du Scanbio Stallpellets:
  1. Der skal bruges ca. 8-10 sække Stallpellets til en rengjort boks på ca. 10-12 kvm.
  2. Vandes direkte i sækken eller i trillebøren, vent på at pillerne svulmer op og falder fra hinanden. Der skal ca. 5-7 L vand per sæk. Pillerne opløses udmærket i koldt vand.
  3. Anvend en greb for at sprede strøelsen ud i et jævnt lag i boksen. Kan vandes yderligere hvis der behov. I varme og tørre miljøer kan det være nødvendigt at vande pillerne de første par dage.
  4. Fyld op med Stallpellets ved behov efter udmugning. Afhængig af hvor fugtig bunden er, skal de vandes igen. Normalt anvendes der 1-2 sække om ugen per boks.
  5. Sækken sorteres som (blødt) plastik.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)