• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Salvana Kompakt Sport – müesli 15 kg

  259,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Salvana Kompakt Müsli Sport– en god fodring er grundlaget for gode præstationer!
  Kompaktserien er udviklet til heste i arbejde. Det er nemt at finde det produkt, der passer til netop din hests energibehov. Hesten kan mangle den hurtig energi, ”slow release” energien eller måske har den brug for mere fylde på kroppen, uden at den netop får for meget ekstra energi.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1100187

  259,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  259,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1100187
  Varenummer 1100187 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Nogle heste bryder sig ikke om de traditionelle foderpiller, og vil derfor foretrække den velsmagende müsli Kompakt Müsli Sport. En müsli uden støv, uden havre og i en lavdosis ”kompakt” form. Salvana Kompakt Müsli Sport er et perfekt foder til konkurrence-hesten, hvad enten den har behov for hurtig energi eller udholdenhed. Sammensætningen af de gode råvarer er netop designet til dette formål.

  Kompakt Müsli indeholder 10% af Salvana Hestevitamin og Mineral og forsyner dermed hesten med alle vitaminer, mineraler og sporstoffer, som ikke dækkes af grovfoderet.

  Sportsheste har brug for en høj proteinfordøjelighed, rene aminosyrer og et højt vitamin-E niveau og Selen for at støtte muskelfunktionen. 

  Salvana Kompakt Müsli Sport er lavet udelukkende på gode varmebehandlede råvarer for let biotilgængelighed og så er den havrefri. Den er yderst velsmagende og indbydende med bl.a. gulerods-, byg- og majsflager.

  Hørfrø tilfører sunde omega fedtsyrer og medvirker til en skinnende blank pels. Der er tilsat gode bakterier i form af den godkendte Saccharomyces Cerevisiae, der medvirker til en sund tarmflora og et velfungerende immunforsvar.

  Tildeling af daglig Probiotika kan være ideelt til mange sportsheste, da de ofte er i situationer, der kan være hårde for en velfungerende fordøjelse (f.eks  under transport eller til stævner).

  Et lækkert krybbefoder alle heste elsker!

  Serien indeholder også varianterne Senior og den originale Kompakt Müsli.


  Ingredienser
  Mikroniseret Majsflager, Mikroniseret Bygflager, Æblerester, Hvedeklid, Hørfrø (ekstruderet), Varmebehandlede Sojabønner, Calciumkarbonat, Johannesbrød, Solsikkekerner, Sukkerroemelasse, Sojaolie, Gulerod, Natriumklorid, Majskolbemel, havreflager, Magnesiumfosfat, Dicalciumfosfat, Ølgær, Hvede, Mælkepulver, Roesnitter, Soja, Dextrose, Hvedekimstivelse, Magnesiumoxid.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Vitamin A 40.000 IE/kg, Vitamin D3 4.000 IE/kg, Vitamin E 600 mg/kg, Vitamin K3 7 mg/kg, Vitamin B1 24 mg/kg, Vitamin B2 20 mg/kg, Vitamin B6 10 mg/kg, Vitamin B12 50 mg/kg, Niacin 30 mg/kg, Pantothen 20 mg/kg, Folinsyre 5 mg/kg, Biotin 550 mcg/kg, Cholinklorid 140 mg/kg, Saccharomyces Cerevisiae 12,5x109 CFU/kg.
  Analytiske bestanddele
  Fordøjelig energi 0.99 Fe/kg, Råprotein 11.3%, Råfedt 8.7%, Råaske 7.9%, Træstof 7.1%, Kalcium 1.4%, Fosfor 0.5%, Magnesium 0.2%, Natrium 0.5% , Kobber 60 mg/kg, Kobolt 1.1 mg/kg, Jern 260 mg/kg, Mangan 160 mg/kg, Selen 1.9 mg/kg, Zink 290 mg/kg, Jod 1.4 mg/kg,

  Foderanvisning

  Med udgangspunkt i en dosering pr. 100 kg hest.

  Mængde pr. 100 kg hest pr. dag
  Medium arbejde 250g
  Hårdt arbejde     350g
  Avls- og ungdyr  300g
  Alternativt 200g + supplement med et af Salvanas andre minerealprodukter.

  NB: Anvendes Salvana Kompakt Sport med lavere dosering end de anbefalende, skal der suppleres med Salvana Hestemineraler.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)