• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Salvana Icelandic Brix – Mineralbolcher

  339,00 kr.489,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Vitaminer og mineraler tilpasset den islandske hest! På Island er der et højt svovlindhold i jorden og i vegetationen på grund af deres svovlkilder. Gennem generationer har islandske heste derfor tilpasset sig en kost med et højt svovlindhold. Det er vores filosofi, at den islandske hest, som lever uden for Island, har et behov for at få dækket det manglende indhold af svovl i grovfoderet ved hjælp af tilskudsfoder for at undgå en ernæringsmæssig ubalance.

  Varenummer 1200543 Kategori

  Varianter

  Vægt (kg)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  15kg489,00 kr. available on subscription
  1200544Afsendelse 1-3 hverdage
  8kg339,00 kr. available on subscription
  1200545Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Salvana Icelandic Brix er vitaminer og mineraler tilpasset den islandske hest. Jorden og vegetationen på Island har et højt svovl-indhold og gennem generationer har islandske heste derfor tilpasset sig en kost med et højt svovlindhold. Det er Salvanas filosofi, at den islandske hest, der lever uden for Island, kan få en ernæringsmæssig ubalance, hvis ikke der tilføjes svovl via tilskudsfoderet.


  For at undgå svovl-mangel, tildeles Salvana Icelandic Brix der giver den Islandske hest optimale ernæringsforhold. Der er i dette produkt også ekstra Zink, B-Vitaminer, E-Vitaminer og en høj mængde organisk svovl. Og svovl er ikke bare svovl – det er vigtigt at svovlkilden er biotilgængelig, og derfor har vi valgt at tilføre al svovl i organisk form.

  Disse mineraler og sporstoffer henvender sig særligt til heste med hududfordringer - ikke bare Islandske heste, men også alle andre racer med udfordringer der påvirker huden.

  Ud over de mange gode råvarer, er Salvana Icelandic Brix en nem tildeling af fulddækkende vitaminer, mineraler og sporstoffer på mark og i løsdrift til alle heste i alle aldre, året rundt.
  Med den praktiske form som et hestebolche, er den nem at give fra hånden og have i lommen og den smuldrer ikke. Smagen er attraktiv for hesten, idet der er tilsat naturlig æblearoma. Dette gør dem også til et sundt alternativ, ift. almindelige hestebolcher i en belønningssituation.


  Salvana Icelandic Brix er ideel til den nøjsomme hest, der ikke skal have andet end grovfoder, men stadig skal dækkes korrekt ind på vitaminer og mineraler.
  Mineral Brix er presset uden korn og er derfor 100% kornfri og ultra lav på sukker og stivelse, og er derfor også yderst velegnet til heste med et udfordret stofskifte.
  Produktet er tilpasset danske jordbundsforhold og dermed også dansk grovfoder, hvilket giver en tryghed for korrekt afstemning af den samlede foderplan.

  Salvana Icelandic Brix er et helårsprodukt og kan derfor anvendes om sommeren, såvel som om vinteren. En super løsning for dig der ønsker det skal være nemt, uden at gå på kompromis med korrekt fodring eller kvalitet.


  8kg = i spand 
  15kg = i sæk 


  Ingredienser
  Lucernegrønmel, Natriumklorid, Dicalciumfosfat, Calciumkarbonat, Magnesiumfosfat, Æblerester, Roemelasse, Ølgær, Calciumsulfat, Sojaolie, Glukose, Magnesiumsulfat.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Vitamin A 100.000 IE, Vitamin D3 10.000 IE, Vitamin E 6.000 mg, Vitamin K 50 mg, Vitamin B1 400 mg, Vitamin B2 400 mg, Vitamin B6 150 mg, Vitamin B12 4.000 mcg, Niacinamid 240 mg, Calcium-D-Pantothenat 150 mg, Folinsyre 35 mg, Biotin 20.000 mcg, Cholinchlorid 1.200 mg.
  Analytiske bestanddele
  Råaske 44.0%, Kalcium 7.0%, Fosfor 3.0%, Magnesium 2.0%, Natrium 4.1%, Organisk Svovl 1.8%, Jern 1.400 mg, Kobber 1.200 mg, Zink 3.600 mg, Mangan 2.000 mg, Selen 16 mg, Jod 15 mg, Kobolt 5 mg,

  Foderanvisning

  Med udgangspunk i udvoksede heste.

  Mængde pr. dag 
  Små ponyer                                     50-75g
  Små heste/Islændere                       100g
  Store hesteracer (500-550 kg) 125-150g

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)