• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Salvana Icelandic Balance – mineralprodukt i sæk, 15 kg

  489,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Salvana Icelandic Balance er vitaminer og mineraler tilpasset den islandske hest.
  På Island er der et højt svovlindhold i jorden og i vegetationen, og gennem generationer har islandske heste derfor tilpasset sig en kost med et højt svovlindhold. For at undgå ernæringsmæssig ubalance, kan den islandske hest, som lever uden for Island, have behov for at få dækket det manglende indhold af svovl i grovfoderet, ved hjælp af et tilskudsfoder.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1100179

  489,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  489,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1100179
  Varenummer 1100179 Kategorier , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Salvana Icelandic Balance er vitaminer og mineraler tilpasset den islandske hest. 


  På Island er der et højt svovlindhold i jorden og i vegetationen, og gennem generationer har islandske heste derfor tilpasset sig en kost med et højt svovlindhold. For at undgå ernæringsmæssig ubalance, kan den islandske hest, som lever uden for Island, have behov for at få dækket det manglende indhold af svovl i grovfoderet, ved hjælp af et tilskudsfoder. Denne svovlforsyning bliver dækket af Salvana Icelandic Balance og giver den Islandske Hest optimale ernæringsforhold. Der er i dette produkt foruden en høj mængde Organisk Svovl, også ekstra Zink, B-Vitaminer og E-Vitaminer. Og Svovl er ikke bare Svovl – det er vigtigt at svovlkilden er biotilgængelig og derfor er alt svovlen tilført i organisk form.


  Disse mineraler og sporstoffer henvender sig også til heste med hududfordringer. Ikke bare Islandske Heste, men også alle andre racer, der har udfordringer, der påvirker hud og pels.


  Produktet er pelleteret og kan benyttes som krybbefoder alene. Smagen er attraktiv med tilsat naturlig æblearoma. Salvana Icelandic Balance er ideel til den nøjsomme hest, der ikke skal have andet end grovfoder, men stadig dækkes korrekt ind på vitaminer og mineraler.


  Salvana Icelandic Balance er også yderst velegnet til heste med stofskifte udfordringer, da det er 100% kornfri og ultra lav på sukker og stivelse.


  Tilskuddet giver tryghed for korrekt afstemning af den samlede foderplan, idet indholdet er tilpasset danske jordbundsforhold og dermed dansk grovfoder. 


  Salvana Icelandic Balance er et helårsprodukt og kan derfor anvendes om sommeren tilsåvel som om vinteren.

  En god løsning for dig der ønsker det skal være nemt, uden at gå på kompromis med korrekt fodring eller kvalitet.


  Ingredienser
  Lucernegrønmel, Natriumklorid, Dicalciumfosfat, Calciumkarbonat, Magnesiumfosfat, Æblerester, Roemelasse, Ølgær, Calciumsulfat, Sojaolie, Glukose, Magnesiumsulfat.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Vitamin A 100.000 IE, Vitamin D3 10.000 IE, Vitamin E 6.000 mg, Vitamin K 50 mg, Vitamin B1 400 mg, Vitamin B2 400 mg, Vitamin B6 150 mg, Vitamin B12 4.000 mcg, Niacinamid 240 mg, Calcium-D-Pantothenat 150 mg, Folinsyre 35 mg, Biotin 20.000 mcg, Cholinchlorid 1.200 mg.
  Analytiske bestanddele
  Råaske 44.0%, Kalcium 7.0%, Fosfor 3.0%, Magnesium 2.0%, Natrium 4.1%, Organisk Svovl 1.8%, Jern 1.400 mg, Kobber 1.200 mg, Zink 3.600 mg, Mangan 2.000 mg, Selen 16 mg, Jod 15 mg, Kobolt 5 mg,

  Foderanvisning

  Fodervejledning

  Mængde pr. dag i gram
  Små pony racer50-75
  Små heste såsom islændere100
  Store hesteracer125-150
  Føl med slutvægt 350 kg40
  Åringer med slutvægt 350 kg80-100
  2- 3 års med slutvægt 350 kg100-140

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)