• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Salvana Hestevitamin og mineral SENIOR – piller i spand 8 kg

  339,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Salvana Hestevitamin og Mineral Senior er et rent og velsmagende vitamin og mineralfoder specielt tilpasset den ældre hest og heste med følsomt stofskifte. Produktet kan dog tildeles alle hesteracer i alle aktivitetsniveauer og i alle aldre.
  Hesten får tilført det daglige behov for vitaminer, mineraler og sporstoffer, hvor mineraldelen er delvis organisk for bedst mulig optagelse. Salvana Hestevitamin er kornfri og derfor også yderst relevant for de heste, der behøver en lavkalorieholdig kost.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1100177

  339,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  339,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1100177
  Varenummer 1100177 Kategorier , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Salvana Hestevitamin og Mineral Senior er et rent og velsmagende vitamin- og mineralfoder specielt tilpasset den ældre hest og heste med følsomt stofskifte. Produktet kan dog tildeles alle hesteracer i alle aktivitetsniveauer og i alle aldre. 

  Denne Senior udgave indeholder hyben, som har et naturligt højt indhold af vitamin C, der støtter hestens immunsystem, virker antioxidant og har en kendt gavnlig effekt på hestens led - alt sammen gavnligt for den aldrende hest.

  Aminosyrer er tilsat for et højne kvaliteten af proteintildelingen til den aldrende hest. Ældre heste optager ikke protein så godt og derfor er det vigtigt at tildelingen er protein er af højeste kvalitet. Eksempelvis ved at tilføre de mest essentielle aminosyrer i ren form. Proteinet er meget afgørende for bevarelsen af muskelmasse og understøtter den aldrende hests muskulære system.

  For yderligere støtte til hestens led er råvaren Spirulina spp. tilsat. Spirulina spp. er en ferskvandsalge , der er en kraftig antioxidant og attraktiv for alle heste, men specielt for den aldrende og følsomme hest.

  Dertil er kieselgur og tørret vindrueskind tilsat i attraktiv høj mængde, begge dele gavnligt for den aldrende hest og desuden støtter indholdet af plantepolyfenolerne i vindrueskind heste med følsomt stofskifte.

  Produktet kan anvendes alene samme med grovfoder eller som supplement i de tilfælde, hvor der gives kraftfoder i for lav dækkende mængde.

  Tilskuddet er presset i små piller, der er meget velsmagende idet de indeholder naturligt velduftende æblefibre. Dertil giver lucernegrønmel en skøn grøn farve. Blandingen er kornfri og lav på sukker (under 2%) og stivelse (under 1%).


  Ingredienser
  Lucernegrønmel, Calciumkarbonat, Dicalciumfosfat, Natriumklorid, Æblesnitter tørrede, Magnesiumfosfat, Roemelasse, Spirulina mikroalgepulver (Arthrospira platensis) 4,4 %, Sojaolie, Karbonat algekalk, Ølgær, Tørret hyben 0,5 %, Alger (Schyzochytrium sp.) tørret, Vindrueskind tørret.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Vitamin A 400.000 IE, Vitamin D3 40.000 IE, Vitamin E 12.000 mg, Vitamin K3 75 mg, Vitamin B1 240 mg, Vitamin B2 200mg, Vitamin B6 100 mg, Vitamin B12 500 mcg, Niacinamid 300 mg, Folinsyre 50 mg, Biotin 5.500 mcg, Kieselgur 20.000, Lechitin 1.000 mg
  Analytiske bestanddele
  Kalcium 10.0%, Fosfor 3.0%, Natrium 4.0%, Magnesium 1.7%, Lysin 2.0%, Methionin 1.0%, Treonin 0.4%, Tryptofan 0.2%, Arginin 0.2%, Valin 0.2%.
  Kobber 810 mg, Organisk Kobber 90 mg, Kobolt 5.5 mg, Jern 1.580 mg, 220 mh organisk jern, Mangan 1.800 mg, Organisk Mangan 200 mg, Selen 19.8 mg, Organisk Selen 2.2 mg, Zink 4.500 mg, Organisk Zink 500 mg, Jod 17 mg,

  Foderanvisning
  Tildeles med 25-30 gram/100 kg hest pr. dag.

  En 600 kg hest skal dermed have 150-180 gram/dag.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)