• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Salvana Favorit S – Sportstilskud/Turbofoder i piller – topdressing, 15 kg

  319,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Når hesten har brug for et ekstra gear er det Salvana Favorit S der skal til. Det er et kraftfoder i pilleform til heste i hårdt arbejde!
  Sammensætningen af produktet har til formål at dække energibehovet hos konkurrence- og løbshesten og er velegnet som grundlag for en topkondition.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1100189

  319,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  319,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1100189
  Varenummer 1100189 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Når hesten har brug for et ekstra gear er det Salvana Favorit S der skal til. 

  Det er et kraftfoder I pille form til heste i hårdt arbejde! Sammensætningen af produktet har til formål at dække energibehovet hos konkurrence- og løbshesten og er velegnet som grundlag for en topkondition. 

  Salvana Favorit S kan også med fordel anvendes til avlshingste og hopper i avlen for ekstra huld og energi i en periode hvor der forlanges ekstra aktivitet.

  Produktet er tilsat en større mængde Vitamin E og Selen for optimal muskelfunktion, når der skal præsteres.

  Udover produktet kan tildeles i daglig fodring som topdressing på enhver foderplan, kan det også anvendes som booster 3-5 dage før et stævne.

  Da produktet er et af de mest energirige produkter på markedet med stor ”power effekt” anbefaler vi altid at afprøve effekten på hjemmebane, før det benyttes op til en konkurrence.


  Ingredienser
  Poppet majs, Havremel, Sojaextraktionsskrå, Sukkerroemelasse, Calciumkarbonat, Mælkepulver, Natriumklorid, Sojaolie, Magnesiumoxid, Glukose, Magnesiumfosfat.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Vitamin A 46.000 IE/kg, Vitamin C 500 mg/kg, Vitamin D3 4.600 IE/kg, Vitamin E 1.200 mg/kg, Vitamin K3 17 mg/kg, Vitamin B1 12 mg/kg, Vitamin B2 23 mg/kg, Vitamin B6 15 mg/kg, Vitamin B12 115 mcg/kg, Niacin 100 mg/kg, Folinsyre 2.5 mg/kg, Biotin 1000 mcg/kg, Cholinklorid 150 mg/kg, Saccharomyces Cerevisiae 12,5x109 CFU/kg.
  Analytiske bestanddele
  Fordøjelig energi 1.00 Fe/kg, Råprotein 9.0%, Råfedt 4.8%, Råaske 7.3%, Træstof 1.2%, Kalcium 1.7%, Fosfor 0.5%, Magnesium 0.4%, Natrium 0.8% , Kobber 46 mg/kg, Kobolt 1.2 mg/kg, Jern 500 mg/kg, Mangan 210 mg/kg, Selen 1.0 mg/kg, Zink 270 mg/kg, Jod 1.1 mg/kg,

  Foderanvisning

  Salvana Favorit S skal introduceres langsomt – gerne over en uge, inden den totale mængde opnås.

  Med udgangspunkt i slutvægt på 500-600 kg hest.

  Træningsniveau                                             Mængde pr. dag
  Konkurrence heste i træning                         0,5-1 kg
  Heste i intensiv træning eller løbsheste       1,5 kg

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)