• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Salvana Calciumplus – i pulverform – spand 5 kg

  199,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Salvana Calcium Plus er et mineralfoder specielt til heste med et højere calcium behov eller foderplaner, der ligger lavt i calcium.

  Salvana Calcium Plus bruges især til ungheste, stærkt voksende føl og årringe, som har behov for et højt indhold af calcium.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1100191

  199,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  199,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1100191
  Varenummer 1100191 Kategorier ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Når der tilføres ekstra calcium, bidrager det til en optimal knoglevækst og dermed til en fremtid som en holdbar brugshest.

  Ydermere kan Salvana Calcium Plus også tildeles den drægtige hoppe i slutningen af drægtighedsperioden samt efter foling for at give de bedste ernæringsforhold og undgå mangler, der kan opstå. Det optimale er tildeling 4 uger før og 4 uger efter foling.

  I produktet her er det en Organisk Calcium, der anvendes, og ligeledes er sporstofferne organiske for optimal optagelighed.

  Produktet er udviklet med et meget højt Ca:P forhold på 7:1, hvilket passer til den jord vi i dag anvender til hestefolde.

  Disse er ofte intensiv dyrket jord som har medvirket til et stort fosfor overskud, hvor Salvana Calcium Plus kan genskabe balancen i foderplanen med ekstra Calcium.


  Ingredienser
  Lithothamnium (kalkholdige havalger), Monocalciumfosfat, Natriumklorid, Magnesiumoxid, Sojaolie.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Vitamin A 250.000 IE/kg, Vitamin D3 60.000 IE/kg, Vitamin E 2.000 mg/kg, Vitamin K3 200 mg/kg, Vitamin B1 50 mg/kg, Vitamin B2 125 mg/kg, Vitamin B6 75 mg/kg, Vitamin B12 750 mcg/kg, Niacin 575 mg/kg, Pantothenat 375 mg/kg, Folinsyre 100 mg/kg, Biotin 5000 mcg/kg, Cholin 1000 mg/kg.
  Analytiske bestanddele
  Råaske 92.0%, Calcium 23.0%, Fosfor 3.3%, Natrium 5.0%, Magnesium 2.0%, Kobber 600 mg/kg, Kobolt 6 mg/kg, Jern 1.500 mg/kg, Mangan 1.600 mg/kg, Selen 12 mg/kg, Zink 3.000 mg/kg, Jod 9.0 mg/kg,

  Foderanvisning

  Mængde pr. dag:

  Føl                                                                          30g
  Plage                                                                     50g
  Hurtigt voksende ungheste                             120g
  Avlshopper                                                         150g

  Med udgangspunkt i slutvægt på 500-550 kg hest.

  Tildeles i intervaller på 4-6 uger.

  Ydermere kan Salvana Calcium Plus også tildeles den drægtige hoppe i slutningen af drægtighedsperioden samt efter foling for at give de bedste ernæringsforhold og undgå mangler, der kan opstå.


  Det optimale er tildeling 4 uger før og 4 uger efter foling.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)