• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin Yorkshire Terrier Adult Vådfoder til hund, 12*85g

  149,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Fuldfoder til voksne og modne hunde af racen Yorkshire Terrier – over 10 måneder (paté).
  ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier-vådfoderpaté er specielt udviklet med alle din voksne hunds ernæringsmæssige behov i tankerne.
  ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier-paté bidrager til at opretholde en sund hud og en lang pels hos Yorkshire Terriere med en eksklusiv blanding af optimale næringsstoffer, der hjælper med at holde pelsen blank, skinnende og silkeagtig.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2100352

  149,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  149,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2100352
  Varenummer 2100352 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Velegnet til yorkshireterriere over 10 måneder.

  ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier-vådfoderpaté er specielt udviklet med alle din voksne hunds ernæringsmæssige behov i tankerne. ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier-paté bidrager til at opretholde en sund hud og en lang pels hos yorkshireterriere med en eksklusiv blanding af optimale næringsstoffer, der hjælper med at holde pelsen blank, skinnende og silkeagtig.

  Foderet hjælper desuden med at understøtte et sundt fordøjelsessystem med sit præcise indhold af næringsstoffer, der er udviklet specielt til Yorkshire Terrieren. Det er udviklet med en tilpasset konsistens, der giver øget velsmag og således hjælper med at stimulere din hunds appetit. Den velsmagende patés fært og blødhed hjælper med at tilfredsstille appetitten hos selv den mest kræsne yorkshire terrier!

  For at imødekomme hver hunds individuelle præferencer fås ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier også som tørfoder med sprøde og lækre foderpiller. Hvis du overvejer blandet fodring, skal du blot følge vores fodringsvejledning for at sikre, at din hund får en optimal mængde af både våd- og tørfoder.


  Ingredienser
  SAMMENSÆTNING: Kød og animalske biprodukter, vegetabilske biprodukter, korn, mineraler, olie og fedtstoffer, sukker.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg): Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: D3-vitamin: 190 IE, E1 (Jern): 9 mg, E2 (Jod): 0,3 mg, E4 (Kobber): 2,2 mg, E5 (Mangan): 2,7 mg, E6 (Zink): 27 mg - Teknologiske tilsætningsstoffer: Clinoptilolit af sedimentær oprindelse: 2,2 g.
  Analytiske bestanddele
  ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 8,5 % - Råfedt: 6,0 % - Råaske: 2,2 % - Træstof: 1,6 % - Vand: 78,0 %.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)