• Tilbud
  [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin X-Small Puppy Tørfoder til Hvalp, 1,5kg

  126,40 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Fuldfoder til hund – til hvalpe af meget små racer (voksenvægt op til 4 kg) – op til 10 måneder.
  ROYAL CANIN® X-Small Puppy er specielt sammensat med dine små hvalpes behov i tankerne. Det giver et afbalanceret indtag af fibre, der understøtter tarmpassagen og bidrager til en god afføringskvalitet. Det er også designet til at imødekomme energibehovet hos hvalpe af meget små racer i vækstperioden.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2100280

  126,40 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  126,40 kr. available on subscription

  Varenummer: 2100280
  Varenummer 2100280 Kategorier , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  ROYAL CANIN® X-Small Puppy-foder er velegnet til hvalpe af meget små racer i alderen 2-10 måneder. Meget små racer er typisk karakteriseret som hunde, der som voksne vejer under 4 kg.

  Små hunde lever typisk længere end større hunde, men de bliver også voksne hurtigere. Det betyder, at din lille hundehvalp har brug for det rigtige energiindhold til at understøtte sit immunsystem, som udvikler sig gradvist, selvom dens krop vokser hurtigt.

  ROYAL CANIN® X-Small Puppy er specielt sammensat med dine små hvalpes behov i tankerne. Det giver et afbalanceret indtag af fibre, der understøtter tarmpassagen og bidrager til en god afføringskvalitet. Det er også designet til at imødekomme energibehovet hos hvalpe af meget små racer i vækstperioden.

  ROYAL CANIN® X-Small Puppy indeholder et specielt udvalgt antioxidantkompleks, der understøtter din hvalps immunsystem. Disse antioxidanter inkluderer E-vitamin, der understøtter dens naturlige forsvar og vedligeholder en sund hud.

  De sprøde og velsmagende små foderpiller er præcist udviklet til at tilpasse sig de små kæber hos meget små hunde. Den eksklusive sammensætning tilfredsstiller også kræsne spisere, noget der ofte forbindes med meget små hunderacer.


  Ingredienser
  SAMMENSÆTNING: Tørret fjerkræprotein, ris, majs, animalsk fedt, vegetabilsk proteinisolat*, majsgluten, hydrolyserede animalske proteiner, roetrævler, mineraler, sojaolie, fiskeolie, psylliumfrø og -skaller (1 %), fructo-oligosakkarider, hydrolysat af gær (kilde til mannan-oligosakkarider), ekstrakt af gær (kilde til beta-glucaner), fløjsblomstmel.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg): Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: A-vitamin: 21.500 IE, D3-vitamin: 1.000 IE, E-vitamin: 510 mg, E1 (Jern): 42 mg, E2 (Jod): 4,2 mg, E4 (Kobber): 13 mg, E5 (Mangan): 55 mg, E6 (Zink): 115 mg, E8 (Selen): 0,07 mg - Teknologiske tilsætningsstoffer: Clinoptilolit af sedimentær oprindelse: 10 g - Sensoriske tilsætningsstoffer: Yuccaekstrakt: 125 mg - Konserveringsmidler - Antioxidanter.
  Analytiske bestanddele
  ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 31 % - Råfedt: 20 % - Råaske: 7,9 % - Træstof: 1,5 %.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)