• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin X-Small Adult Tørfoder til hund, 3kg

  219,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Fuldfoder til hund – til voksne hunde af meget små racer (op til 4 kg) – over 10 måneder.
  ROYAL CANIN® X-Small Adult-tørfoder er specielt udviklet med alle de ernæringsmæssige behov hos din meget lille voksne hund i tankerne. Foderet indeholder et protein af yderst god kvalitet, der er særligt udvalgt for sin lette fordøjelighed (L.I.P.)

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2100281

  219,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  219,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2100281
  Varenummer 2100281 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Velegnet til meget små hunde over 10 måneder, som vejer op til 4 kg.

  ROYAL CANIN® X-Small Adult-tørfoder er specielt udviklet med alle de ernæringsmæssige behov hos din meget lille voksne hund i tankerne. X-Small Adult-tørfoderet indeholder et protein af yderst god kvalitet, der er særligt udvalgt for sin lette fordøjelighed (L.I.P.). Kombineret med et afbalanceret indhold af fibre, såsom psylliumfrø, hjælper dette protein med at opretholde en sund tarmpassage. Derudover hjælper det med at understøtte et sundt urinvejssystem hos meget små racehunde som din.

  ROYAL CANIN® X-Small Adult, der er beriget med Omega 3-fedtsyrer (EPA og DHA), hjælper med at opretholde en god pelstilstand. De forskellige vitaminer i foderet hjælper med at styrke din hunds "hudbarrierefunktion", hvilket i sidste ende er med til at bevare en sund hud.

  Foderpillen er specielt udviklet til at opfylde meget små hundes behov. Foderpillens form, størrelse og konsistens passer perfekt til deres små kæber.


  Ingredienser
  SAMMENSÆTNING: Ris, tørret fjerkræprotein, majs, animalsk fedt, majsmel, majsgluten, hydrolyserede animalske proteiner, vegetabilsk proteinisolat*, cikorie, mineraler, sojaolie, fiskeolie, psylliumfrø og -skaller (1 %), gær og dele heraf, frugto-oligosakkarider.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg): Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: A-vitamin: 22.000 IE, D3-vitamin: 1.000 IE, E1 (Jern): 44 mg, E2 (Jod): 4,5 mg, E4 (Kobber): 14 mg, E5 (Mangan): 58 mg, E6 (Zink): 142 mg, E8 (Selen): 0,05 mg - Konserveringsmidler - Antioxidanter.
  Analytiske bestanddele
  ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 24,0 % - Råfedt: 18,0 % - Råaske: 5,4 % - Træstof: 1,7 %.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)