• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin X-Small Adult 8+ Tørfoder til hund, 3kg

  249,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Fuldfoder til hund – til modne hunde af meget små racer (op til 4 kg) – over 8 år.
  ROYAL CANIN® X-Small Adult 8+-tørfoder er specielt udviklet med alle din lille voksne hunds ernæringsmæssige behov i tankerne.
  Indholdet af næringsstoffer i X-Small Adult 8+ giver yderst gavnlig støtte til voksne hunde som din, der oplever de første tegn på aldring.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2100282

  249,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  249,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2100282
  Varenummer 2100282 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Velegnet til meget små hunde over 8 år, som vejer op til 4 kg.

  ROYAL CANIN® X-Small Adult 8+-tørfoder er specielt udviklet med alle din lille voksne hunds ernæringsmæssige behov i tankerne. Indholdet af næringsstoffer i X-Small Adult 8+ giver yderst gavnlig støtte til voksne hunde som din, der oplever de første tegn på aldring.

  Takket være et afbalanceret indhold af fibre – inklusive psylliumfrø – hjælper det med at understøtte din hunds gode fordøjelse. Foderet indeholder et protein, der er særligt udvalgt for sin høje fordøjelighed, for at hjælpe med at opretholde en sund tarmpassage hos din hund.

  ROYAL CANIN® X-Small Adult 8+ hjælper også med at understøtte et sundt urinvejssystem hos din hund. Derudover er foderpillerne meget små og har en god smag. Det betyder, at de er nemme for din hund at samle op og tygge med dens små kæber, samtidig med at de stimulerer appetitten hos selv den mest kræsne hund.


  Ingredienser
  SAMMENSÆTNING: Ris, majsmel, tørret fjerkræprotein, animalsk fedt, majs, majsgluten, hydrolyserede animalske proteiner, vegetabilsk proteinisolat*, cikorie, mineraler, sojaolie, fiskeolie, gær og dele heraf, psylliumfrø og -skaller (1 %), fructo-oligosakkarider, boragoolie, fløjsblomstmel.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg): Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: A-vitamin: 25.000 IE, D3-vitamin: 1.200 IE, E1 (Jern): 33 mg, E2 (Jod): 3,3 mg, E4 (Kobber): 10 mg, E5 (Mangan): 43 mg, E6 (Zink): 143 mg, E8 (Selen): 0,04 mg - Sensoriske tilsætningsstoffer: Ekstrakt af te (polyfenolkilde): 150 mg - Konserveringsmidler - Antioxidanter. *L.I.P.: Udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.
  Analytiske bestanddele
  ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 24,0 % - Råfedt: 18,0 % - Råaske: 5,4 % - Træstof: 1,7 %.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)