• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin Urinary Care Sovs Adult Vådfoder til kat, 12*85g

  207,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Fuldfoder til voksne katte (bidder i sovs).

  ROYAL CANIN® Urinary Care i sovs er specielt skræddersyet til at hjælpe med at opretholde en sund balance af mineraler i din kats urin for at understøtte urinvejssundheden.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  3100221

  207,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  207,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 3100221
  Varenummer 3100221 Kategorier ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Hvis du har bemærket, at din kat urinerer meget hyppigere end normalt og tager mindre hensyn til, hvor det er passende at forrette sin nødtørft (dvs. udenfor eller i kattebakken), har din kat måske et problem med sin urinvejssundhed. Selv hvis du ikke har bemærket noget usædvanligt i forbindelse med din kats toiletvaner, er det altid en god idé at konsultere din dyrlæge, da helbredsproblemer ikke altid er umiddelbart synlige udefra.

  ROYAL CANIN® Urinary Care i sovs er specielt skræddersyet til at hjælpe med at opretholde en sund balance af mineraler i din kats urin for at understøtte urinvejssundheden. Vi ved, at urinvejsproblemer er hyppigere hos overvægtige katte, så hvis du hjælper din kat med at opretholde sin normale kropsvægt, vil det også være med til at holde dens urinvejssystem sundt.
  Dette foder indeholder en ernæringsmæssig profil, som instinktivt foretrækkes af voksne katte, da dets gode smag øger foderindtagelsen.

  ROYAL CANIN® Urinary Care fås også som tørfoder med sprøde og velsmagende foderpiller.

  Hvis du overvejer blandet fodring, skal du blot følge vores fodringsvejledning for at sikre, at din kat får en optimal mængde af både våd- og tørfoder.


  Ingredienser
  SAMMENSÆTNING: Kød og animalske biprodukter, korn, vegetabilske biprodukter, mineraler, sukker.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg): Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: D3-vitamin: 330 IE, E1 (Jern): 3 mg, E2 (Jod): 0,2 mg, E4 (Kobber): 2 mg, E5 (Mangan): 0,9 mg, E6 (Zink): 9 mg.
  Analytiske bestanddele
  ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 9,2 % - Råfedt: 3 % - Råaske: 1,4 % - Træstof: 0,9 % - Vand: 82 %.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)