• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin Ultra Light Sovs Adult Vådfoder til kat, 12*85g

  207,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Fuldfoder til voksne katte (bidder i sovs).

  ROYAL CANIN® Light Weight Care i sovs hjælper med at reducere kalorieindtaget hos katte med op til 19 % med henblik på at begrænse vægtøgning og opretholde en normal vægt.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  3100220

  207,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  207,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 3100220
  Varenummer 3100220 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Overvægt hos katte betyder, at de har sværere ved at løbe, klatre og angribe, og giver desuden øget risiko for sundhedsproblemer. Du kan hjælpe din kat med at opnå en sundere vægt ved at give den næringsstoffer af høj kvalitet, tilrettelægge sjove og aktive fodringsrutiner og sørge for at have nogle enkle, sunde vaner.

  Royal Canins vægtbevidste foder tilfører alle de næringsstoffer, der er nødvendige for at bevare sundt helbred, og har samtidig et tilpasset indhold af proteiner, fedtstoffer og kalorier, som støtter en normal vægt og vedligeholder muskelmassen.

  ROYAL CANIN® Light Weight Care i sovs hjælper med at reducere kalorieindtaget hos katte med op til 19 % med henblik på at begrænse vægtøgning og opretholde en normal vægt. Sammensætningen af næringsstoffer er desuden beriget med L-carnitin, der hjælper med at understøtte og stimulere et sundt og hurtigtvirkende stofskifte. Når din kat får et foder, som skal hjælpe den med at opretholde en normal vægt, spiller kosten en vigtig rolle i opretholdelsen af muskelmassen og et optimalt fedtniveau. Derfor har ROYAL CANIN® Light Weight Care i sovs et højt proteinindhold, der bidrager til at opretholde muskelmassen uden at gå på kompromis med den kaloriereduktion, der er nødvendig for at begrænse vægtøgning, hvilket giver din kat en slank, sund kropstype. Derudover understøtter næringsstofferne i produktet et sundt urinvejssystem og dermed en sund blærefunktion.

  Da vores vådfoder har et højere vandindhold og en større volumen, fylder det din kats mave uden at tilføre ekstra kalorier. Det betyder, at katten faktisk indtager færre kalorier, når dens kost indeholder vådfoder.

  For at imødekomme hver kats individuelle præferencer fås ROYAL CANIN® Light Weight Care også som tørfoder med sprøde og lækre foderpiller. Hvis du overvejer blandet fodring, skal du blot følge vores fodringsvejledning for at sikre, at din kat får en optimal mængde af både våd- og tørfoder.

  Hos ROYAL CANIN® forpligter vi os til at tilbyde ernæringsmæssige løsninger, der passer til dit kæledyrs behov. Ifølge en intern undersøgelse hos ROYAL CANIN® opnåede over 90 % af de let overvægtige katte, der blev fodret med Royal Canin Light Weight Care-tørfoder, en mere normal vægt på 8 uger.


  Ingredienser
  SAMMENSÆTNING: Kød og animalske biprodukter, korn, vegetabilske biprodukter, vegetabilsk proteinekstrakt, mineraler.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg): Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: D3-vitamin: 180 IE, E1 (Jern): 5 mg, E2 (Jod): 0,3 mg, E4 (Kobber): 2,3 mg, E5 (Mangan): 1,5 mg, E6 (Zink): 15 mg.
  Analytiske bestanddele
  ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 10 % - Råfedt: 2,1 % - Råaske: 1,6 % - Træstof: 1,5 % - Vand: 82,5 % - L-carnitin: 35 mg/kg.

  Foderanvisning


  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)