• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin Sterilised Medium Adult Tørfoder til hund, 12kg

  718,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Fuldfoder til hund – Til neutraliserede voksne og ældre hunde af mellem racer (fra 11 til 25 kg) – Fra 12 måneder – Hunde med tendens til vægtøgning.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2101041

  718,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  718,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2101041
  Varenummer 2101041 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Efter neutralisering sænkes din hunds stofskifte, og det kan være, at den foretrækker at ligge på sofaen frem for at gå på eventyr, selvom den stadig er glubende sulten til måltiderne. ROYAL CANIN® Sterilised Medium er velegnet til neutraliserede voksne hunde, der vejer fra 11 kg til 25 kg.

  Denne ekstra velsmagende opskrift tilfredsstiller din hunds sult med næringsstoffer af høj kvalitet, der er specielt afstemt til at holde den slank og aktiv. Det moderate fedtindhold i ROYAL CANIN® Sterilised Medium-foderet hjælper din hund med at undgå de sundhedsmæssige komplikationer i forbindelse med vægtøgning.

  Dette foder er sammensat med færre fedtstoffer, hvilket hjælper din hund med at forblive let til bens. Den optimale kombination af fibre i ROYAL CANIN® Sterilised Medium hjælper din hund med at føle sig mæt, støtter en regelmæssig og sund tarmpassage og beskytter fordøjelsen.

  ROYAL CANIN® Sterilised Mediums høje proteinindhold hjælper desuden din hund med at opretholde sin muskelmasse, samtidig med at den indtager fedtstoffer og kalorier. Tro os ikke blot på ordet, ROYAL CANIN® Sterilised Medium er testet, og det er videnskabeligt vist, at foderet indeholder 10 % færre kalorier end almindeligt voksenfoder.

  Det betyder, at ROYAL CANIN® Sterilised Mediums resultater er en dokumenteret succes. Vores Sterilised-ernæringsprogram tilbyder to komponenter: Sprøde foderpiller og en lækker paté i pose, der begge er ernæringsmæssigt komplette og tilsammen udgør det perfekte måltid. Hvorfor ikke prøve patéen som et lækkert supplement sammen med foderpillerne?


  Ingredienser
  SAMMENSÆTNING: Majs, tørret fjerkræprotein, hvede, vegetabilske fibre, hydrolyserede animalske proteiner, animalsk fedt, majsgluten, vegetabilsk proteinisolat*, roetrævler, gær og dele heraf, fiskeolie, sojaolie, mineraler, psylliumfrø og -skaller, fructo-oligosakkarider, hydrolysat af gær (kilde til mannan-oligosakkarider), boragoolie, fløjsblomstmel. *L.I.P.: udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg) Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: A-vitamin: 21.000 IE, D3-vitamin: 1.000 IE, E1 (Jern): 37 mg, E2 (Jod): 3,7 mg, E4 (Kobber): 11 mg, E5 (Mangan): 48 mg, E6 (Zink): 135 mg, E8 (Selen): 0,06 mg, L-carnitin: 200 mg - Teknologiske tilsætningsstoffer: Clinoptilolit af sedimentær oprindelse: 5 g - Konserveringsmidler - Antioxidanter.
  Analytiske bestanddele
  ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 28,0% - Råfedt: 13,0% - Træstof: 6,4%

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)