• Tilbud
  [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin Sterilised Gelé Adult Vådfoder til kat, 12*85g

  142,40 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Fuldfoder til steriliserede og kastrerede voksne katte (bidder i gelé).
  ROYAL CANIN® Sterilised-vådfoder i gelé til katte har et kontrolleret energiindhold og et moderat fedtindhold.
  Det hjælper med at understøtte og opretholde en normal vægt, især når det serveres i nøjagtige daglige portioner.
  Sterilised i gelé er udviklet til at matche den optimale ernæringsmæssige profil, som voksne katte instinktivt foretrækker.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  3100210

  142,40 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  142,40 kr. available on subscription

  Varenummer: 3100210
  Varenummer 3100210 Kategorier , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Når katte steriliseres/kastreres, ændres deres ernæringsmæssige behov i forhold til katte, der ikke er blevet steriliseret/kastreret. Sterilisation/kastration medfører, at din kat har et lavere energibehov og måske er mindre aktiv.

  ROYAL CANIN® Sterilised-vådfoder i gelé til katte har et kontrolleret energiindhold og et moderat fedtindhold. Det hjælper med at understøtte og opretholde en normal vægt, især når det serveres i nøjagtige daglige portioner. Sterilised i gelé er udviklet til at matche den optimale ernæringsmæssige profil, som voksne katte instinktivt foretrækker. Dette støtter, at din kat uden besvær indtager de næringsstoffer, den behøver for at opretholde sin sundhed. Det indeholder endvidere en nøje afstemt balance af mineraler, der hjælper med at understøtte din kats urinvejssundhed.

  For at imødekomme hver kats individuelle præferencer fås ROYAL CANIN® Sterilised også i en lækker sovs, som en blød og velsmagende paté eller som tørfoder i form af sprøde og lækre foderpiller.

  Hvis du overvejer blandet fodring, skal du blot følge vores fodringsvejledning for at sikre, at din kat får en optimal mængde af både våd- og tørfoder.


  Ingredienser
  SAMMENSÆTNING: Kød og animalske biprodukter, korn, vegetabilske biprodukter, vegetabilsk proteinekstrakt, mineraler, sukker.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg): Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: D3-vitamin: 100 IE, E1 (Jern): 2,9 mg, E2 (Jod): 0,28 mg, E4 (Kobber): 2,2 mg, E5 (Mangan): 0,8 mg, E6 (Zink): 8 mg - Teknologiske tilsætningsstoffer: Clinoptilolit af sedimentær oprindelse: 0,2 g.
  Analytiske bestanddele
  ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 9 % - Råfedt: 2,6 % - Råaske: 1,4 % - Træstof: 1,6 % - Vand: 81 %.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)