• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin Mini Puppy Vådfoder til Hvalp, 12*85g

  158,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  ROYAL CANIN® Mini Puppy i sovs er velegnet til hvalpe op til 10 måneder med en forventet voksenvægt på op til 10 kg og er specielt sammensat med alle din minihvalps ernæringsbehov i tankerne.
  ROYAL CANIN® Mini Puppy i sovs indeholder et eksklusivt kompleks af antioxidanter – herunder E-vitamin – der understøtter dens unge immunsystem, mens det stadig modnes.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2100301

  158,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  158,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2100301
  Varenummer 2100301 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Din hvalps vækstperiode er en vigtig livsfase; det er en tid med opdagelse og forandring. Mens din hvalp stadig vokser, er det vigtigt, at dens foder understøtter optimal sundhed.

  ROYAL CANIN® Mini Puppy i sovs er velegnet til hvalpe op til 10 måneder med en forventet voksenvægt på op til 10 kg og er specielt sammensat med alle din minihvalps ernæringsbehov i tankerne.

  ROYAL CANIN® Mini Puppy i sovs indeholder et eksklusivt kompleks af antioxidanter – herunder E-vitamin – der understøtter dens unge immunsystem, mens det stadig modnes. ROYAL CANIN® Mini Puppy i sovs indeholder også mange gavnlige næringsstoffer, der understøtter en generel god fordøjelse hos din hvalp. Derudover opfylder det intense energiindhold i ROYAL CANIN® Mini Puppy i sovs det høje energibehov hos din lille hvalp.

  For at imødekomme hver hunds individuelle præferencer fås ROYAL CANIN® Mini Puppy også som tørfoder med sprøde og lækre foderpiller. Hvis du overvejer blandet fodring, skal du blot følge vores fodringsvejledning for at sikre, at din hund får en optimal mængde af både vådfoder og tørkost.


  Ingredienser
  SAMMENSÆTNING: Kød og animalske biprodukter, korn, vegetabilske biprodukter, olie og fedtstoffer, mineraler, gær, sukker.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg): Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: D3-vitamin: 140 IE, E1 (Jern): 5 mg, E2 (Jod): 0,3 mg, E4 (Kobber): 2,4 mg, E5 (Mangan): 1,6 mg, E6 (Zink): 16 mg - Teknologiske tilsætningsstoffer: Clinoptilolit af sedimentær oprindelse: 2 g.
  Analytiske bestanddele
  ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 8,0 % - Råfedt: 6,0 % - Råaske: 2,0 % - Træstof: 1,0 % - Vand: 79,0 % - E-vitamin: 150,0 mg/kg.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)