• Tilbud
  [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin Mini Puppy Tørfoder til Hvalp

  143,20 kr.391,20 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  ROYAL CANIN® Mini Puppy-fuldfoder er sammensat med din hvalps ernæringsmæssige behov i tankerne og er egnet til hvalpe på mellem 2 og 10 måneder med en forventet voksenvægt på op til 10 kg.

  ROYAL CANIN® Mini Puppy indeholder antioxidanter – herunder E-vitamin – der understøtter din hvalps naturlige forsvar, efterhånden som den vokser.

  Varenummer Ikke mulig Kategorier , ,

  Varianter

  Vægt (kg)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  8kg 391,20 kr. available on subscription
  2100284Afsendelse 1-3 hverdage
  2kg 143,20 kr. available on subscription
  2101082Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  ROYAL CANIN® Mini Puppy-foder er sammensat med din hvalps ernæringsmæssige behov i tankerne og er egnet til hvalpe på mellem 2 og 10 måneder med en forventet voksenvægt på op til 10 kg.

  Din hvalps vækstperiode er en meget vigtig fase i dens liv; det er en tid med store forandringer og nye opdagelser. I løbet af denne periode udvikles din hvalps immunforsvar gradvist. Derfor indeholder ROYAL CANIN® Mini Puppy antioxidanter – herunder E-vitamin – der understøtter din hvalps naturlige forsvar, efterhånden som den vokser.

  Foderpillerne er små og lette at tygge, perfekte til din hvalps lille mund – og både lugt og smag er optimeret til at friste selv de mest kræsne hunde. Det understøtter også hvalpens tandhygiejne og dens generelle mundhygiejne.

  Med sit indhold af en kombination af næringsstoffer med protein af høj kvalitet (såsom L.I.P. – der er kendt for at være let fordøjeligt) såvel som præbiotika understøtter ROYAL CANIN® Mini Puppy en god fordøjelse og balancen i tarmfloraen hos din hvalp, hvilket bidrager til en god afføringskvalitet og reducerer afføringens lugt og mængde.


  Ingredienser
  Tørret fjerkræprotein, ris, animalsk fedt, vegetabilsk proteinisolat*, majs, tørret okse- og svineprotein*, roetrævler, majsmel, hydrolyserede animalske proteiner, majsgluten, mineraler, fiskeolie, sojaolie, frugto-oligosakkarider (0,34 %), hydrolysat af gær (kilde til mannan-oligosakkarider), ekstrakt af gær (kilde til beta-glucaner), fløjsblomstmel.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: A-vitamin: 21.500 IE, D3-vitamin: 1.000 IE, E-vitamin: 520 mg, E1 (Jern): 40 mg, E2 (Jod): 4 mg, E4 (Kobber): 12 mg, E5 (Mangan): 52 mg, E6 (Zink): 132 mg, E8 (Selen): 0,06 mg - Teknologiske tilsætningsstoffer: Clinoptilolit af sedimentær oprindelse: 10 g - Sensoriske tilsætningsstoffer: Yuccaekstrakt: 125 mg - Konserveringsmidler - Antioxidanter. *L.I.P.: Udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.
  Analytiske bestanddele
  Protein: 31 % - Råfedt: 20 % - Råaske: 7,3 % - Træstof: 1,5 %.

  Foderanvisning


  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)