• Tilbud
  [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin Mini Adult 8+ Tørfoder til hund, 8kg

  391,20 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  ROYAL CANIN® Mini Adult 8+-tørfoder er velegnet til små hunde over 8 år, der vejer op til 10 kg.
  Dette foder er udviklet med alle de ernæringsmæssige behov hos små voksne racehunde som din i tankerne.
  Denne sammensætning har et specielt tilpasset indhold af næringsstoffer, der hjælper med at opretholde vitaliteten hos små racehunde som din, der oplever de første tegn på aldring.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2100287

  391,20 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  391,20 kr. available on subscription

  Varenummer: 2100287
  Varenummer 2100287 Kategorier , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  ROYAL CANIN® Mini Adult 8+-tørfoder er velegnet til små hunde over 8 år, der vejer op til 10 kg.

  Dette foder er udviklet med alle de ernæringsmæssige behov hos små voksne racehunde som din i tankerne. Denne sammensætning har et specielt tilpasset indhold af næringsstoffer, der hjælper med at opretholde vitaliteten hos små racehunde som din, der oplever de første tegn på aldring.

  Nogle små hunde er tilbøjelige til at have en kræsen appetit. Hvis dette gælder for din lille hund, kan du være sikker på, at Mini Adult 8+ er udviklet med et udvalg af eksklusive smagsstoffer. Foderets øgede velsmag betyder, at det kan tilfredsstille appetitten hos selv de mest kræsne hunde! Derudover hjælper det tilpassede energiindhold i ROYAL CANIN® Mini Adult 8+ små racehunde som din med at opretholde en normal vægt. Da små hunde har tendens til at have et højt energibehov, er det høje energiindhold i dette foder justeret efter din hunds behov og livsstil, samtidig med at det støtter en normal vægt.


  Ingredienser
  SAMMENSÆTNING: Majs, ris, tørret fjerkræprotein, animalsk fedt, majsmel, majsgluten, vegetabilsk proteinisolat*, hydrolyserede animalske proteiner, roetrævler, sojaolie, mineraler, fiskeolie, gær og dele heraf, fructo-oligosakkarider, boragoolie, fløjsblomstmel.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg): Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: A-vitamin: 22.000 IE, D3-vitamin: 1.000 IE, E1 (Jern): 44 mg, E2 (Jod): 4,4 mg, E4 (Kobber): 13 mg, E5 (Mangan): 57 mg, E6 (Zink): 140 mg, E8 (Selen): 0,07 mg, L-carnitin: 50 mg - Sensoriske tilsætningsstoffer: Ekstrakt af te (polyfenolkilde): 150 mg - Konserveringsmidler - Antioxidanter. *L.I.P.: Udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.
  Analytiske bestanddele
  ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 27,0 % - Råfedt: 16,0 % - Råaske: 4,9 % - Træstof: 1,5 %.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)