• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin Medium Ageing 10+ Tørfoder til hund, 15kg

  728,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Fuldfoder til hund – til seniorhunde af mellemstore racer (mellem 11 og 25 kg) – over 10 år.
  ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+-tørfoder er specielt udviklet med alle din mellemstore ældre hunds ernæringsmæssige behov i tankerne. Dette foder indeholder et udvalgt antioxidantkompleks, som er med til at neutralisere frie radikaler. Dette er med til at opretholde de vitale molekyler i din hunds krop for at hjælpe med at understøtte dens generelle sundhed.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2100294

  728,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  728,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2100294
  Varenummer 2100294 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Velegnet til mellemstore hunde i alderen 10+ år, som vejer 11-25 kg.

  ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+-tørfoder er specielt udviklet med alle din mellemstore ældre hunds ernæringsmæssige behov i tankerne. Det er specielt udviklet til at understøtte sund aldring hos mellemstore racehunde som din.

  Dette foder indeholder et udvalgt antioxidantkompleks, som er med til at neutralisere frie radikaler. Dette er med til at opretholde de vitale molekyler i din hunds krop for at hjælpe med at understøtte dens generelle sundhed.

  ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ indeholder endvidere EPA og DHA samt Omega 3-fedtsyrer, der hjælper med at understøtte knoglernes sundhed. Dette er især vigtigt for hunde, når de bliver ældre, så de kan opretholde en god livskvalitet. Derudover indeholder foderet specifikke næringsstoffer, der hjælper med at understøtte en sund hud og skinnende pels, hvilket også bidrager til opretholdelsen af den generelle sundhed.

  For at imødekomme hver hunds individuelle præferencer fås ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ også som vådfoder i lækker sovs.

  Hvis du overvejer blandet fodring, skal du blot følge vores fodringsvejledning for at sikre, at din hund får en optimal mængde af både våd- og tørfoder.


  Ingredienser
  SAMMENSÆTNING: Ris, tørret fjerkræprotein, hvede, hvedemel, animalsk fedt, majs, majsgluten, hydrolyserede animalske proteiner, roetrævler, vegetabilsk proteinisolat*, fiskeolie, sojaolie, gær og dele heraf, tomat (lycopenkilde), psylliumfrø og -skaller, fructo-oligosakkarider, hydrolysat af gær (kilde til mannan-oligosakkarider), mineraler, boragoolie, hydrolysat af krebsdyr (glucosaminkilde), fløjsblomstmel, hydrolysat af brusk (chondroitinkilde).
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg): Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: A-vitamin: 30.500 IE, D3-vitamin: 800 IE, E1 (Jern): 42 mg, E2 (Jod): 4,2 mg, E4 (Kobber): 13 mg, E5 (Mangan): 55 mg, E6 (Zink): 138 mg, E8 (Selen): 0,07 mg - Sensoriske tilsætningsstoffer: Ekstrakt af te (polyfenolkilde): 150 mg - Konserveringsmidler -
  Analytiske bestanddele
  ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 26,0 % - Råfedt: 14,0 % - Råaske: 4,7 % - Træstof: 1,7 % - EPA/DHA: 4 g/kg.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)