• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin Medium Adult Vådfoder til hund, 10*140g

  178,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Fuldfoder til hund – til voksne hunde af mellemstore racer (mellem 11 og 25 kg) – fra 12 måneder til 10 år.
  ROYAL CANIN® Medium Adult-vådfoder i sovs er specielt udviklet med alle din mellemstore voksne hunds ernæringsmæssige behov i tankerne.
  Det understøtter et sundt fordøjelsessystem og hjælper med at opretholde en sund balance i tarmfloraen.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2100304

  178,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  178,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2100304
  Varenummer 2100304 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Velegnet til hunde, der er mellem 12 måneder og 10 år gamle og vejer 11-25 kg.

  ROYAL CANIN® Medium Adult-vådfoder i sovs er specielt udviklet med alle din mellemstore voksne hunds ernæringsmæssige behov i tankerne. Det understøtter et sundt fordøjelsessystem og hjælper med at opretholde en sund balance i tarmfloraen.

  Takket være et udvalgt antioxidantkompleks og indholdet af præbiotika hjælper dette vådfoder med til at understøtte og opretholde din hunds naturlige forsvar. Derudover er det beriget med EPA og DHA. Disse Omega 3-fedtsyrer bidrager til opretholdelsen af en sund hud- og pelsstilstand.

  For at imødekomme hver hunds individuelle præferencer fås ROYAL CANIN® Medium Adult også som tørfoder med sprøde og lækre foderpiller. Hvis du overvejer blandet fodring, skal du blot følge vores fodringsvejledning for at sikre, at din hund får en optimal mængde af både våd- og tørfoder.


  Ingredienser
  SAMMENSÆTNING: Kød og animalske biprodukter, olie og fedtstoffer, korn, vegetabilske biprodukter, vegetabilsk proteinekstrakt, mineraler, gær, sukker.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg): Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: D3-vitamin: 200 IE, E1 (Jern): 3 mg, E2 (Jod): 0,26 mg, E4 (Kobber): 2 mg, E5 (Mangan): 1 mg, E6 (Zink): 10 mg - Teknologiske tilsætningsstoffer: Clinoptilolit af sedimentær oprindelse: 2 g.
  Analytiske bestanddele
  ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 7,5 % - Råfedt: 5,5 % - Råaske: 1,6 % - Træstof: 1,1 % - Vand: 81,0 % - Omega-3 fedtsyrer: 0,1 % - EPA & DHA: 0,08 %.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)