• Tilbud
  [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin Medium Adult Tørfoder til hund

  399,20 kr.535,20 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  ROYAL CANIN® Medium Adult-tørfoder er specielt udviklet med alle din mellemstore voksne hunds ernæringsmæssige behov i tankerne og er velegnet til hunde i alderen 1-7 år, der vejer mellem 11 kg og 25 kg.
  ROYAL CANIN® Medium Adult indeholder et udvalgt antioxidantkompleks samt næringsstoffer, såsom mannan-oligosakkarider, der hjælper med at understøtte din hunds naturlige forsvar, så den kan opretholde en sund livsstil.

  Varenummer 2100634 Kategorier , ,

  Varianter

  Vægt (kg)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  10kg 399,20 kr. available on subscription
  2100291Afsendelse 1-3 hverdage
  15kg 535,20 kr. available on subscription
  2100292Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Når den er 12 måneder gammel, er din mellemstore hund udvokset i fysisk forstand. I denne livsfase er det lige så vigtigt at give din hund en god ernæring som dengang, den var i vækstfasen. Det er afgørende, at du sikrer, at din hunds foder indeholder de rette næringsstoffer i de rette mængder for at støtte og bevare dens sundhed.

  ROYAL CANIN® Medium Adult-tørfoder er specielt udviklet med alle din mellemstore voksne hunds ernæringsmæssige behov i tankerne og er velegnet til hunde i alderen 1-7 år, der vejer mellem 11 kg og 25 kg.

  Medium Adult indeholder et udvalgt antioxidantkompleks samt næringsstoffer, såsom mannan-oligosakkarider, der hjælper med at understøtte din hunds naturlige forsvar, så den kan opretholde en sund livsstil.

  Takket være en eksklusiv sammensætning med proteiner af meget høj kvalitet hjælper ROYAL CANIN® Medium Adult også med at understøtte en optimal fordøjelighed, hvilket gør det muligt for din hund at absorbere næringsstoffer på en effektiv måde. Derudover understøtter det afbalancerede indhold af kostfibre også en sund fordøjelighed hos din hund.

  ROYAL CANIN® Medium Adult er endvidere beriget med Omega 3-fedtsyrer, såsom EPA og DHA, der medvirker til at opretholde en sund hud og pelsstilstand hos din hund.


  Ingredienser
  SAMMENSÆTNING: Tørret fjerkræprotein, majs, majsmel, hvedemel, animalsk fedt, tørret okse- og svineprotein*, hvede, hydrolyserede animalske proteiner, roetrævler, fiskeolie, mineraler, sojaolie, gær og dele heraf, hydrolysat af gær (kilde til mannan-oligosakkarider (0,05 %)).


  Tilsætningsstoffer pr. kg
  TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg): Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: A-vitamin: 12.500 IE, D3-vitamin: 800 IE, E1 (Jern): 41 mg, E2 (Jod): 4,1 mg, E4 (Kobber): 13 mg, E5 (Mangan): 54 mg, E6 (Zink): 134 mg, E8 (Selen): 0,1 mg - Konserveringsmidler - Antioxidanter. *L.I.P.: Udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.
  Analytiske bestanddele
  ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 25,0 % - Råfedt: 14,0 % - Råaske: 5,8 % - Træstof: 1,5 % - Pr. kg: Omega-3 fedtsyrer: 5,0 g inkl. EPA/DHA: 3,1 g.

  Foderanvisning


  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)